Ghost_xXx Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jak w temacie szukam czegoś do 2500zł. Używane będzie do grania, oglądania filmów, muzyki, internet itp Najlepiej jak by miał przynajmniej te 2gb ram i jakąś w miarę dobrą kartę graficzną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 ja bym mógł polecic Acera 5520G...AMd Athlon 62 x2, 18Ghz,Dysk 160GB,2GB DDR 2, Geoforce 8400, i kamerke ma wbudowana. Z jeden strony polecam bo za 2500zl mozna juz kupic ale z 2giej to jednak Acer a Acery sa do [gluteus maximus]... ostanio moj acer byl az 5 razy w ciagu niecalych 3 miesiecy w serwisie,w koncu dali mi tego 5520G, w sumie to sie ciesze bo jest 3 razy lepszy od poprzednika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 a ma być nowy czy używany ? bo jak nówka to właściwie tylko acer a jak używany to można parę fajnych na allegro znaleźć, np ze stajni HP ( turion x2 + gf) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Najlepiej jak by to był nowy komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiato87 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Szukam wlasnie czegos w tej samej cenie i w takich samych celach. Na 99% jestem zdecydowany na model ASUS F5R-AP364 . Co sadzicie o tym wyborze?? Chyba idealnie sie nadaje do takich zastsowan?? Procesor: Intel Core Duo T2250, 1.73GHz Pamięć cache [kB]: 2 MB Pamięć RAM [MB]: 2048MB DDR II 667 Dysk twardy [GB]: 120 GB HDD Karta graficzna: Embedded ATI Radeon X1100 Wyświetlacz: 15.4" TFT (WXGA, color shine) Sieć: 56K S/W modem (MDC type) Azalia Compliant MDM 10/100 Mbps LAN built-in Support Wake-On-LAN on S3/S4 AC-In Mode only Integrated 802.11g wireless LAN Bluetooth Napędy: DVD Super Multi(DL) Wprowadzanie danych: Pełnowymiarowa klawiatura, touchpad Max. pamięć RAM: 2 GB Porty: New card support 1x VGA Port 1x Headphone-out jack (WO/SPDIF) 1x Microphone-in jack 1x RJ11 Modem jack for phone line 1x RJ45 LAN Jack for LAN insert 4x USB 2.0 ports 1.3M Pixel Swivel camera built-in 4-in-1 card reader Karta dźwiękowa: Built-in Azalia compliant audio chip, with 3D effect & full duplex (ALC 660D) SoundBlaster Pro Compatible Build-in stereo speakers Czas pracy na bateriach [h]: Li-Ion 49 WHrs (6 cells: 4400mAh, 3S2P) Smart battery, charging time, TBD W zestawie: Torba i myszka do notebooka Wymiary [mm]: 365~367 x 262 x 27~35 mm System operacyjny: Brak Waga [kg]: 2.65 kg Gwarancja [m-cy]: 2-letnia, ważna na całym świecie, gwarancja na podzespoły Roczna gwarancja na baterię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 To zależy, w co chcesz grać- jak w pasjansa, to kupuj. Dla jednych w miarę dobra grafa to taka, która uciągnie Crysisa na medium, dla innych- coś, na czym da się pograć w UT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Boź, a ja za 2.6k chcę sprzedać swojego HP, ten np. wyżej Asus za drogi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...