Cav Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Chciałbym zareklamować tutaj swoje forum pod adresem: http://www.fhistoria.jun.pl Forum jest o tematyce historycznej, choć nie tylko, zostało założone niedawno, dlatego mamy mało userów i postów, ale mam nadzieje, że z Wami się to zmieni. Zapraszam wszystkich miłośników historii do rejestrowania się i do pisania. Proszę o oceny i komentarze. Pozdrawiam, Cav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nieczytelne, poza tym przemo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 brzydkie kolorki , za duże logo , reklamy ^^ ps.w końcu coś o tematyce NIE komputerowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Fajne forum,dobrze dobrany styl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nieczytelne, poza tym przemo....A co jest z przemo nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Chronicles, mój ulubiony styl :) mi się podoba jedyne co moge zauwazyć to zbyt wysoki SB i brak dostosowania do monitrów panoramicznych :( No i logo... nie za wysokie ? Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A co jest z przemo nie tak?Wszystko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Kolejne forum holdujace modzie "zarejestruj sie, by poczytac"? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wszystko :wink:Ja pytam całkowicie poważnie, "Stawiałem" parę for, potrzebnych do "danego celu". Konfigurowało się fajnie ;-) Dlatego się pytam, czemu się tego nie powinno używać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...