michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 mam wszystkie statsy na 200, jest moją girlfriend, nie ma jej w klubie, cały czas jest w hotelu, a w hotelu moge przeglądać zdjęcia i grać w karty. utknąłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 mam wszystkie statsy na 200, jest moją girlfriend, nie ma jej w klubie, cały czas jest w hotelu, a w hotelu moge przeglądać zdjęcia i grać w karty. utknąłem tez tak mialem ale chyba dlatego ze nacisnolem na jej pamietnik zanim pozwolila do niego zajrzec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 @LL zaliczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 @LL zaliczone.moze jakiejsc kody dla pocztakujacych ps.ja tesh @ll zaliczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 A ja tylko Kumiko, bo tylko ona mi pasuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a mi Nami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 A ja tylko Kumiko, bo tylko ona mi pasuje :P :arrow: swieta racja. Kumiko Nagahama rulez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a moglby ktos podac wszystkie trzy kody :wink: niechce mi sie gierki przechodzic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a moglby ktos podac wszystkie trzy kody :wink: niechce mi sie gierki przechodzic :wink: A nie ma! Trzeba się starać! :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a moglby ktos podac wszystkie trzy kody :wink: niechce mi sie gierki przechodzic :wink: A nie ma! Trzeba się starać! :D :P nie mam za bardzo czasu w to grac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 A ja tylko Kumiko, bo tylko ona mi pasuje :P :arrow: swieta racja. Kumiko Nagahama rulez ;) Hmm... tak mnie naszło, że chyba po zakończeniu gry powinni ją przemianować na Cumiko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 a moglby ktos podac wszystkie trzy kody :wink: niechce mi sie gierki przechodzic :wink: A nie ma! Trzeba się starać! :D :P nie mam za bardzo czasu w to grac :wink:serwisy z kodami stworzyly kody tylko do srodkowej wiec musimy sami ja wydymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ale gierca :lol: przypomina mi sie larry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ale gierca :lol: przypomina mi sie larry... rotfl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Cos skopane jest w tej grze. Nie moge sie dobrac do Nami, jak klikam ending to sie nic nie dzieje gra nie reaguje :( Pozostale dwie zaliczylem i nie bylo klopotu. Podajcie pass do Nami. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Cos skopane jest w tej grze. Nie moge sie dobrac do Nami, jak klikam ending to sie nic nie dzieje gra nie reaguje :( Pozostale dwie zaliczylem i nie bylo klopotu. Podajcie pass do Nami. Pozdro Dexter jush pisalem przeczytaj uwaznie zacytuje jeszcze raz: Serwisy z kodami stworzyly kody tylko do srodkowej wiec musimy sami ja wydymac :Dprzeczytaj uwaznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Nie czaje o co Ci chodzi. Jak nie chcesz podawac to nie, u mnie nie dziala zakonczenie do Nami do pozostalych dwoch panienek dziala. Jak juz mam status Lovers to moge swobodnie dobrac sie do Saori i do Kumiko a do Nami przy klikaniu na ending nic sie nie dzieje. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Nie czaje o co Ci chodzi. Jak nie chcesz podawac to nie, u mnie nie dziala zakonczenie do Nami do pozostalych dwoch panienek dziala. Jak juz mam status Lovers to moge swobodnie dobrac sie do Saori i do Kumiko a do Nami przy klikaniu na ending nic sie nie dzieje. Pozdro Dexter sprobuj sciagnac od nowa ten file... tesh tak mialem ps. Nami ladna panienka ale nie doruwnuje Otulak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Zaliczylem juz wszystkie. Sciagnalem sobie kody z sieci do Nami :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 oco chodzi? jaka gra? jakiś link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Właśnie , fajnie byłoby jakby ktoś podał wreszcie nazwę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Zaliczylem juz wszystkie. Sciagnalem sobie kody z sieci do Nami :) Pozdro Dexter podaj hasla :wink: plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 DAPem sciagnolem w 15 sec ;)kurde fajnego masz avatara - mniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 oco chodzi? jaka gra? jakiś link? :arrow: wszystko jest w pierwszym poscie tego topicu pisanego przez donio. wystarczy tylko przejzec wypowiedzi, a nie odrazu pisac ' o co chodzi'! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mam wszystkie statsy na 200, jest moją girlfriend, nie ma jej w klubie, cały czas jest w hotelu, a w hotelu moge przeglądać zdjęcia i grać w karty. utknąłem Niewiem gdzie tu jest link do tej gry (chyba że coś się skrzaniło i niewyświetla mi na tej stronie wcześniejszych postów) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mam wszystkie statsy na 200, jest moją girlfriend, nie ma jej w klubie, cały czas jest w hotelu, a w hotelu moge przeglądać zdjęcia i grać w karty. utknąłem Niewiem gdzie tu jest link do tej gry (chyba że coś się skrzaniło i niewyświetla mi na tej stronie wcześniejszych postów) . Nie no :) Podaje jeszcze raz linka dla "zagóbionych" :D http://republika.pl/donald13/fajnagierka.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a ja sie tak zastanawiam czemu jest juz na tym temacie ponad 1500 odwiedzin :), czyzby przez to [od18lat] :P hehe. Tak przy okazji podam kody, jak ktos ich nie chce to niech nie patrzy :) t9GJ6Ol XaoWCBZ HtrkwtI milego ogladania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no gierka śmiszna, a macie może wersję deluxe? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jak sie te kody stuka - tak dawno nie cheatowalem ze juz zapomnialem jak to sie robi::: no wlasnie ma ktos deluxe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja mam :) Sciagniete przez emule. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...