Skocz do zawartości
donio

Jak dalmnie fajna gierca :) [od 18 lat]

Rekomendowane odpowiedzi

mam wszystkie statsy na 200, jest moją girlfriend, nie ma jej w klubie, cały czas jest w hotelu, a w hotelu moge przeglądać zdjęcia i grać w karty. utknąłem

tez tak mialem ale chyba dlatego ze nacisnolem na jej pamietnik zanim pozwolila do niego zajrzec :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moglby ktos podac wszystkie trzy kody :wink: 

niechce mi sie gierki przechodzic :wink:

A nie ma! Trzeba się starać! :D :P

nie mam za bardzo czasu w to grac :wink:
serwisy z kodami stworzyly kody tylko do srodkowej wiec musimy sami ja wydymac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos skopane jest w tej grze. Nie moge sie dobrac do Nami, jak klikam ending to sie nic nie dzieje gra nie reaguje :( Pozostale dwie zaliczylem i nie bylo klopotu. Podajcie pass do Nami.

Pozdro

Dexter

jush pisalem przeczytaj uwaznie zacytuje jeszcze raz:

Serwisy z kodami stworzyly kody tylko do srodkowej wiec musimy sami ja wydymac :D

przeczytaj uwaznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czaje o co Ci chodzi. Jak nie chcesz podawac to nie, u mnie nie dziala zakonczenie do Nami do pozostalych dwoch panienek dziala. Jak juz mam status Lovers to moge swobodnie dobrac sie do Saori i do Kumiko a do Nami przy klikaniu na ending nic sie nie dzieje.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czaje o co Ci chodzi. Jak nie chcesz podawac to nie, u mnie nie dziala zakonczenie do Nami do pozostalych dwoch panienek dziala. Jak juz mam status Lovers to moge swobodnie dobrac sie do Saori i do Kumiko a do Nami przy klikaniu na ending nic sie nie dzieje.

Pozdro

Dexter

sprobuj sciagnac od nowa ten file...

tesh tak mialem

ps. Nami ladna panienka ale nie doruwnuje Otulak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wszystkie statsy na 200, jest moją girlfriend, nie ma jej w klubie, cały czas jest w hotelu, a w hotelu moge przeglądać zdjęcia i grać w karty. utknąłem

Niewiem gdzie tu jest link do tej gry (chyba że coś się skrzaniło i niewyświetla mi na tej stronie wcześniejszych postów) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem gdzie tu jest link do tej gry (chyba że coś się skrzaniło i niewyświetla mi na tej stronie wcześniejszych postów) .

Nie no :)

Podaje jeszcze raz linka dla "zagóbionych" :D

http://republika.pl/donald13/fajnagierka.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie tak zastanawiam czemu jest juz na tym temacie ponad 1500 odwiedzin :), czyzby przez to [od18lat] :P hehe. Tak przy okazji podam kody, jak ktos ich nie chce to niech nie patrzy :)

t9GJ6Ol

XaoWCBZ

HtrkwtI

milego ogladania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi