Black_war Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Oba mogę mieć w podobnej cenie, BT odrazu z wentylem, Ninje bez niego. Na ninjy byłby Fander, i tu się zastanawiam czy: opłaca się brać za 95zł ninje czy za 90zł BT i i tak zmieniać wentyl..? Może trochę dziwny temat i są na necie setki porównań, ale pomóżcie mi rozwikłać tą zagadkę ;] ew. w grę wchodzi CM GeminII Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Gdyby przyszłoby mi wybierać to imho ninja. GeminII to sobie odpuść ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 GeminII to sobie odpuść ... A to czemu ;] ? Jest wg testów najwydajniejszy z tej trójki, BT za to nie różni się wydajnością od ninjy ale za to owiewa elementy wokół socketu, Ninja za to wg mnie najładniejsza... Sam sobie stawiam odpowiedzi no ale.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Rzuć okiem na to zestawienie (nie zwracaj uwagi na czerwone zaznaczenie): http://www.silenthardware.de/reviews/cpu/o...s_oc/index.html Moim zdaniem jest to jeden z bardziej wiarygodnych serwisów ze względu na ujednoliconą metodologię (np. nie porównują bez refleksji ze sobą coolerów z zupełnie różnymi wentylatorami). Gemini wypada nawet słabiej od Ultimy90. Tyle w temacie czy "duży może więcej" ;) Jeśli wybierać z podanej przez Ciebie Trójki to sugerowałbym również Ninję. Nie zmienia to faktu, że warto pomyśleć niekoniecznie tylko o tych trzech. Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Labovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 CM GeminII podobniez jest wydajny ale z mocnym nawiewem... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 A jak się ma Tacens Gelus extreme do Big Typhoona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...