marco1111 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam właśnie przymierzam się do zakupu w/w wentylatora (5 sztuk) i chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał styczność z wentylatorami tej firmy , czy jest rzeczywiście cichy i wydajny i nie popada w wibracje bo w google nic nie mogłem znaleźć na ten temat. link do allegro http://www.allegro.pl/item311898939_cichy_...ej_obudowy.html Dzięki pozdarwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Miałem taki wentylator w jakimś zasilaczu... Jednym słowem: suszarka 100%. Chodzi niczym kosiarka, wydajność może i ma ale jest niesamowicie głośny...nie polecam. Kup lepiej Acutake ;) EDIT: haha..w opisie pisze 10dBa...chyba jak jest wyłączony :lol: Edytowane 16 Lutego 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1111 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 hehe okey :) żeby nie zakładać nowego tematu to czy ten wentylator dobry jest ? ASUS CSR P6S link http://www.allegro.pl/item311384707_asus_c...ichszy_5db.html Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Czemu dajesz takie wentylatory gdzie pisze np 5dBa? Przecież to jest nie realne. Dopłać te 7zł i kup sprawdzone Acutake, mają przynajmniej sprawdzone 14,9dBa a nie jakieś naciągane wartości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1111 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 nie chodzi o to że daje takie co pisze 5 lub 10....tylko o cenę(tanio a wydajnie) jednak zakupie Acutake bo nie ma sensu inaczej chyba dzięki pozdro. do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Czemu dajesz takie wentylatory gdzie pisze np 5dBa? Przecież to jest nie realne. Dopłać te 7zł i kup sprawdzone Acutake, mają przynajmniej sprawdzone 14,9dBa a nie jakieś naciągane wartości.Jest naciągane jak każde inne. Oczywiście jedni naciągają bardziej, inni mniej. Nie wiem czemu, ale ja tych wentylatorów rzekomo od Asusa na żadnej jego stronie znaleźć nie mogę. A zrobić naklejki z napisem Asus i poprzeklejać to problem nie jest. Edytowane 16 Lutego 2008 przez Labovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...