TomXczaK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Spłonoł mi zasilacz na zestawie który widać poniżej i chciał bym jak najszybciej kupić jakis dobry za małą gotówke ponieważ w chwili obecnej nie mam dużego funduszu czyli zasiłka do 150zł :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Chief 450W Amacrox Warrior 400W lub Modecom 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomXczaK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Spiety napisał(a): Chief 450W Amacrox Warrior 400W lub Modecom 400W Dzieki tak myslałem żeby jakiegoś Modecoma ale nie wiem czy FeeL III będzie dobrym rozwiązaniem czy sam modecom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Albo Chieftec 450W, albo Amacrox AX-450PNF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 TomXczaK napisał(a): Dzieki tak myslałem żeby jakiegoś Modecoma ale nie wiem czy FeeL III będzie dobrym rozwiązaniem czy sam modecom Żaden feel. Modecom MC tylko. Chociaz osobiscie bym skłaniał się bardziej ku amacroxowi, bardzo fajny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażej92 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Jeśli chcesz kupic modecoma, to nie feel, jest to produkt zasilaczo-podobny, na twoim miejscu wziąłbym amacroxa, z tego co wiem jest cichszy od chiefa, mam tego chiefteca i ogólnie to dobry zasilacz tylko dosyc głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomXczaK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 ok Dzieki chłopaki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Ale jak Amacroxa nie będzie w sklepie to możesz z powodzeniem brać Modecom MC. To są te same konstrukcje, mają te same bebechy, tylko wentylatory inne (Amacrox chyba trochę cichszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Chieftec 400W (tańszy a ma dokładnie taką samą linię 12V co 450W) + fanswap np. na Acutake 120 (taniej) lub Noiseblocker 120mm (drożej). Albo jeszcze Antec EarthWatts 380W (troche drożej ale ale w tej cenie to najcichszy zasilacz na rynku). Edytowane 28 Lutego 2008 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 jeśli chcesz taniego to bierz Modecom MC i nic innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...