Vengeance Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 http://netwars.pl/forumview.php?t=8821 prosze o stosowny komentarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ale nie wiem o co chodzi - co mam komentowac - strone czy co?????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 sory ale co mam komentować??Że koleś skłąda kompa do gtrania?Niewiem oco chodzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Vengeance - ma chyba jakies problemy z pomuślunkiem ostatnio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Yyyy, mu chyba chodzi o proponowane zestawy, ale nie jestem pewien ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ja to skomentuję tak: masz całkowitą rację Vengeance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ta rozmowa jest strasznie dziwna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Moze autor kiedys nam wytlumaczy o co chodzilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 koncze juz czytac.... Vengeance - daj sobie z nimi spokoj... szkoda slow po prostu - fachowcy ze sklepow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wlasnie o to mi chodzilo , o skomentowanie tresci , tego topica. i tej rozmowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Dopiero dzisiaj to calkowicie przeczytalem. Chlopie po co sie tak meczyc i tak nie wytlumaczysz oslom tego co chcesz przekazac. Mi by bylo szkoda czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Vengeance - ma chyba jakies problemy z pomuślunkiem ostatnio :D ty juz tu o pomyślunku , nic nie mow , opzatym jakos niektorzy sie domyslili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Vengeance - ma chyba jakies problemy z pomuślunkiem ostatnio :D ty juz tu o pomyślunku , nic nie mow , opzatym jakos niektorzy sie domyslili :) do mnie trzeba konkretnie nie bede sie domyslal - wiec kurna trza bylo od razu napisac o co biega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Vengeance - ma chyba jakies problemy z pomuślunkiem ostatnio :D ty juz tu o pomyślunku , nic nie mow , opzatym jakos niektorzy sie domyslili :) do mnie trzeba konkretnie nie bede sie domyslal - wiec kurna trza bylo od razu napisac o co biega bede wiedzial na przyszlosc, bo myslenie jakos ci nie lezy :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Vengeance - ma chyba jakies problemy z pomuślunkiem ostatnio :D ty juz tu o pomyślunku , nic nie mow , opzatym jakos niektorzy sie domyslili :) do mnie trzeba konkretnie nie bede sie domyslal - wiec kurna trza bylo od razu napisac o co biega bede wiedzial na przyszlosc, bo myslenie jakos ci nie lezy :) :) yhy yasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Vengeance - ma chyba jakies problemy z pomuślunkiem ostatnio :D ty juz tu o pomyślunku , nic nie mow , opzatym jakos niektorzy sie domyslili :) do mnie trzeba konkretnie nie bede sie domyslal - wiec kurna trza bylo od razu napisac o co biega bede wiedzial na przyszlosc, bo myslenie jakos ci nie lezy :) :) yhy yasne "yhy yasne" © genkshikhan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 daj se na looz juz wiesz bo te twoje czepianie sie juz sie nudne robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 oczywiscie, peace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 :) ciesze sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja sie glupi zastaniawialem skad niektorzy maja tysiace postow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja sie glupi zastaniawialem skad niektorzy maja tysiace postow...a co posty to wyznacznik pakernosci czy jak???? maja bo pisza i tyla - a taki KAERES??? tez sie zastanawiam jak nabil te 5200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja sie glupi zastaniawialem skad niektorzy maja tysiace postow...a co posty to wyznacznik pakernosci czy jak???? maja bo pisza i tyla - a taki KAERES??? tez sie zastanawiam jak nabil te 5200 oh!! kaeres to mój guru!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...