Ray Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) Mam 150 zl i potrzebuje jakies myszki dla graczy zastanawialem sie nad mx518 lub nad jakim razorem. Edytowane 24 Marca 2008 przez Ray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 to szukaj odświeżonego mx 518, teraz ma 1800DPI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 a może nie przepłacać i wziąć a4techa z serii X(l)-750f/bf mam ją od roku i sprawuje się baardzo dobrze + jest wytrzymała jak kamień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Ja stawiam na Razer diamondback 3G ostatnio kolega kupił i sie zakochałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Razer DeathAdder :D Jedyna ! Słuszna ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Razer DeathAdder :D Jedyna ! Słuszna ! :PMoim zdaniem DeathAdder to obecnie jedna z najmniej sensownych myszy. Gdybym miał coś kupić z Razer'ów to wolałbym DiamondBack 3G. Edytowane 25 Marca 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Dethadder jest trochę duży ;d Widać różnicę grubości kabla ;q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ale jest profilowany do dłoni... mi diamondback zupelnie nie lezy, a dA albo ie 3.0 spisuje sie znakomicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Muszę się przyznać że po roku intensywnego używania A4tech 718BF złamał mi się klawisz - nie doszło by do tego gdyby był to osobny element plastiku ( jak w Logitech mouseman wheel ;) - tym samym nadal jakoś przychylniej patrzę na DiamondBack a nie Addera. Choć faktycznie wygody nie można olewać ... jak komuś jakiś kształt nie leży to nie ma co na siłę zmieniać swoich preferencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ten a4tech z tego co widze jest profilowany, wiec pewnie ciezko Ci sie bedzie przestawic na 'prosta' myche. Wygody olewac nie mozna, a Razer jest mozna powiedziec 'klase' wyzej niz ten a4tech - pod wzgledem materialow rowniez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...