GTwice Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 w zasadzie temat dosyć wyczerpująco opisuje mój problem - brać tańszą SWOP-80, czy coś z kategorii 50-60zł? Ten G1 występuje jako Longetmedia Pol-Team SC - podobno to jest właśnie G1, tylko w innym opakowaniu Faktycznie warto dopłacać te kilkadziesiąt zł do lepszej mychy? Zauważę różnicę? A jeśli tak to do której? Działam na jakiejś ciemnej szmacie z hipermarketu, może niedługo wymienię jeśli nie będę zadowolony z nowej mychy na tym padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Swop 80 to optyczna myszka , mam juz 2 lata i jestem z niej zadowolony. Smiga mi po biurku , po zadnej podkladce i innych wynalazkach. Po nodze tez jezdzila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 swop sie gubi :-P z tych wszystkich chyba Intellimouse 1.1 bym wzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 swop sie gubi :-P z tych wszystkich chyba Intellimouse 1.1 bym wzial.W czym 80 sie gubi? 2 lata mam ja u siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 W czym 80 sie gubi? 2 lata mam ja u siebie... Przy gwałtownych ruchach swop80 u mnie sie gubil. MS 1.1 ma chyba optyke taka jak ie 3.0 wiec nic tylko brac za ta cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 To znaczy , ze miales uszkodzonego. Moj nie gubi sie wcale , uzywany do fpp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Mój swop80 również się nie gubi :) Używana początkowo na biurku, teraz śmiga na QcK mini i jest git :) Za 25zł myszka rewelacyjna. POLECAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 ok, ale nikt z was nie miał do czynienia z lepszymi myszkami? bo mi wygląda że nie macie porównania, może swop jest fajna, ale któraś z droższych jest dużo lepsza? Na tyle, że warto dopłacać nawet jak się gra w multi może ze 2-4h tygodniowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Mój swop80 również się nie gubi :) Używana początkowo na biurku, teraz śmiga na QcK mini i jest git :) Za 25zł myszka rewelacyjna. POLECAM. Za taką cenę (a nawet taniej) jest wmo 1.1, która o głowę bije swopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 a owszem, o wmo też miałem pytać, tylko gdzieś zapomniałem. Ale wciąż pytanie - kupić mysz w normalnej (dla mnie) cenie, czyli wmo albo swop, czy faktycznie jak mogę sobie pozwolić, to produkt z półki wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Powinienes brac pod uwage ksztalt.. Porownujac swopa, wmo i g1 to sa 3 zupelnie inne myszy. Tak jak jeszcze wmo i swop sa obie duze (ale nadal spore roznice w ksztalcie), tak ksztalt g1 to zupelnie inna sprawa. Zreszta ten model robiony jak POL team, jest ponoc cienki, produkowana z tanich podzespolow i materialow, duzo lepsza bedzie tutaj mx300 albo prawdziwa G1 z allegro. Swopa odrzucilbym odrazu z racji na sensor i tandete wykonania. Ta mysz ma niewiele wspolnego z optyka serii X a4techa. G1 (ksztaltem) jest o wiele mniejsza niz np wmo, najlepiej poprobowac sobie obie myszy i zadecydowac. Wmo ma 400dpi, podobnie jak mx300, G1 ma 800 (sensor z mx510), ale jest wolniejsza niz poprzednie (chociaz i tak szybka, w sensie max predkosci bez gubienia). Ja osobiscie wole duzo mniejsze myszy niz wmo, dlatego od 1.5roku uzywam G1/mx300 (poskladane z czesci obu, mx300 ma fajniejsza gume zamiast niebieskiego plastiku tam gdzie ma go g1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no dobra, w sumie pewnie wezmę tego x-718, bo mi mój creative zaczyna dogorywać, tylko teraz pytanie: ma ktoś jakieś namiary, gdzie można jeszcze dostać 718bf? bo wszędzie widzę tylko 718f, a podobno bf minimalnie lepszy. No chyba ze bf już też nie do dostania (jak to z rzeczami tanimi a dobrymi)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Chyba chodzi przede wszystkim o to żeby dobrze się trzymała mysz dłoni w tym BF jest znacznie lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja polecam WMO. Ach, ta lognetmedia pol-team sc, to lipa, w środku oczywiście nie ma sensora G1/MX510, jakiś stary, nieoficjalny, podrasowany laserowy agilent - słowem koszmar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...