p1orun Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam ;) Uszkodził mi sie sektor startowy windy i potrzebowałem konsoli aby moc naprawić ten sektor lecz gdy włożyłem płytę przerobiona przez ze mnie przez program nlite (nic nie zmieniane oprócz dodania poprawek i Internet Explorera 7) to nie ma tam takiej opcji naprawy systemu (uruchomienie konsoli) Natomiast jak włożyłem orginalną płytę windy z menu można odrazu wybrać naprawianie systemu i pokazała sie konsola. jak mogę dograć konsole do płytki przerobionej przez nlite ? pozdrawiam ;) Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez p1orun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ona jest na płytce bo mozna to doinstalowac do systemu z takiej przerobionej płyty. Ale faktycznie nie ma tego przy bootowaniu instalatora. Podejżewam że coś trzeba zrobić podczas tworzenia nLitem instalki. Pewnie SGJ będzie wiedział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Pewnie SGJ będzie wiedział ;)Na pewno :) W nLite nie widziałem opcji decydujących o obecności konsoli, a miałem identyczny problem - oryginalna płyta pomogla - bardzo by mi się przydała informacja jak konsolę uwzględnić w zmodyfikowanej instalacji. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zmieniałes cos przy opcjach nienadzorowanej instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zmieniałes cos przy opcjach nienadzorowanej instalacji?Tak. Nie pamiętam już jednak co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak wybrales opcje nienadzorowane to blokuje to dostep do niektórych opcji instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...