Katsuyoshi Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Mam zamiar kupić ram: 4Gb DDr2 w D-chanell [2x2048] 800 Mhz I chciałem zapytać się jakie ramy się wykręcą do 1Ghz na ASUS P5KE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Ale dużo informacji podałeś... firma? Edytowane 2 Maja 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Tej firmy co podales napewno... ale nie wasz sie kupic innych bo beda smigaly na 133mhz Oo CHALOŁ! a tak serio to jakie te memki maja być? Edytowane 2 Maja 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Właśnie co do firmy :) to czekam na wasze propozycje do firmy :P OCZ byłoby najlepiej :P albo Kingstone xD Ja szukam ramów które się pokręca :P do 1Ghz :P a nie że mam już propozycje xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Mushkiny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Ale na jakich timingach i przy jakim V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Nie mam pojecia :P potrzebne mi są ramy :P które się wykręca z 800 na 1000 xD Edytowane 2 Maja 2008 przez a43vil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 OCZ Platinum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 I chciałem zapytać się jakie ramy się wykręcą do 1GhzNapewno coś na Micronach. Pamięci Crucial Ballistix lub Crucial Ballistix Tracer (świecące) wykręcą się normalnie z 800 na 1000. Dziś są już bardzo tanie, ale dostępne tylko na Allegro, bo w Polsce nie ma dystrybutora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max6ter Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) A to ja sie podłącze do tematu - nie będę zakładał nowego ;] Posiadam 2x1GB OCZ Platinium rev.2 z lekksza podkrecone. Jako że siłą rzeczy musiałem się przesiąść na Viste (Xpek mi padł na amen ;/) chcę dokupić jakieś 2x2GB. Moje pytanie brzmi: czy lepiej sprzedać 2x1GB OCZ i kupić 2x2Gb z innej firmy (bądź też OCZ np. Platinium) czy nie będzie problemu jak sobie zostawie 2x1GB i dorzuce 2x2GB - czyli razem 6GB. W takim przypadku kupilbym OCZ Platinium: klik. Czy to sie nie bedzie miedzy soba gryźć? Co z o/c? Coś się da z tego wyciągnąć? (nie jakies tam super poklady mocy - Rev.2 mam na @939 44415 przy lekko zwiekszonym napieciu). Mobo: MSI Neo2 FR, proc narazie e2160 @2,8Ghz ale niedlugo e6750 ;] Dziekuję za wszelkie porady bo sam ostatnio nie mam czasu sie tym zajac niestety ;/ P.S Jezeli dokupic do tych 2x1GB CL4 to moze OCZ Titanium bo maja taki sam CL(4) [inne parametry zreszta niby tez] a Platinium maja CL5? Edytowane 2 Maja 2008 przez max6ter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...