piotrek_inf Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Witam. Pisałem w innym dziale o moich problemach z zasilaczem, okazuje się że zaczyna braknąć mocy, dlatego zdecydowałem się na zakup nowego zasilacza. Możecie mi powiedzieć który będzie lepszy? 1. OCZ StealthXStream 500W 2. Corsair CMPSU-450VXEU Chyba że macie jakieś inne propozycje w podobnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Ten Corsair chyba bardziej sprawdzony w bojach, ale niech sie jeszcze inni wypowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Polecałbym Corsair'a. Co do tego OCZ, to nie słyszałem o nim za wiele, więc nie wypowiem się na jego temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...