kelcior Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sproboj ustawic te 270* w Logitech Profilerze a nie w grze. Ponadto chciałbym zapytać, czy to normalne, że stojąc w miejscu i kręcąc kierownicą, opór nie jest gładki, tylko delikatnie harczący? Rozumiecie zapewne w czym rzecz... Normalne. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Ustawiam w profilerze, w grze nie da się chyba zmieniać kątów w opcjach o ile się nie mylę. Niby łapie te kąty 270*, ale odczuwalne jest to tylko w miejscu. Po 270* jest opór, ale w momencie kiedy jadę to mogę zakręcić te 135*, na ekranie kierownica jest już maksymalnie zakręcona, a ja mogę sobie ten prawie cały obrót jeszcze zrobić. :/ Edytowane 25 Grudnia 2010 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...