**Miko** Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Czy ktos wie moze jak zrobic kalkulator w excelu, bo na forum nie moge tego znalesc a w googlach nie zabardzo jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Cały excell jest jednym wielkim kalkulatorem wiec sprecyzuj pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**Miko** Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Tzn, potrzeba mi stronke z komendami do excela. Mam zrobic kalkulator, no ale masz racje z tym ze excel=kalkulator :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 O ile mi wiadomo, to Excel posiada tak zapomniane ostatnio i mało znane narzędzie jakim jest opcja w menu: [Pomoc - F1]. Tam wszystko jest opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoz11 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Najprosciej bedzie makro na moje utworzyc, jezeli ten kalkulator ma przypominac zwykly. Poszukaj w google hasel makro i visualbasic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...