MacOSek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) VGReleases.com - Serwis niedawno ruszył, jest częścią sieci N4G Network. IMHO najbardziej aktualna lista w necie, więc nie ma sensu jej powielać tutaj. Niech zostanie link i krótkie FAQ. VGReleases FAQ What is VGReleases.com? VGReleases.com is an online calendar for video game releases. We strive to be the most up-to-date website offering information on release dates for video games. Where do you get your release dates from? The release dates on VGReleases.com are collected from developers, publishers and from other websites. By looking at the source link you can see where the release date for each game is taken from. Why should I create an account? By creating an account you can track games that you plan to buy and get notified by email whenever there are changes made to the releases dates of the games that you are tracking. If you already have a N4G account you can log in with your N4G username and password. If you don't have a N4G account, click here to create a new account. Creating a N4G account is free and will only take a few minutes. Can I as a user submit release dates for games? We allow user to also contribute to the site. To submit a release date go to the profile page for the game you wish to submit a release date for. Click the Submit Date link and fill out all necessary info. All submitted release dates will be reviewed by our staff before they go live on the site. Release dates waiting to be approved can be found under the "Pending Dates" tab. I work for a publishing company, how can I update the release date info for our games? If you represent a developer or publisher and want to change a release date for one of your games, please use this contact form and remember to use your company email address. Edytowane 6 Września 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 MacOSek bez kitu, nudzi ci sie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 MacOSek bez kitu, nudzi ci sie? ;)Ano ;) Nie no dużo roboty tu nie miałem - przepisać listę znalezioną w necie każdy potrafi ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) fajne zestawienie :P tylko nie wiem po co nam te premiery US :) moje top 5 z tego zestawienia(chronologicznie): Alone in the Dark Battlefield: Bad Company Soulcalibur IV Star Wars: The Force Unleashed Gears of War 2 od siebie dodałbym jeszcze: Halo Wars Fallout 3 Dead Space Dwa pierwsze tytuły z mojej listy maja wyjść we wrześniu, ostatni w październiku ale jak wiadomo, to narazie... nic nie wiadomo. Edytowane 26 Maja 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 fajne zestawienie :P tylko nie wiem po co nam te premiery US :)Niektórych dat dla EU nie mogłem znaleźć, więc jest US też ;) Inne, jak np. Dead Space, mają dokładną datę premiery USA (28 października 2008) a dla EU jest tylko miesiąc/pora roku (październik 2008)... No i niektóre gry są region free Halo Wars Fallout 3 Dead Space Dwa pierwsze tytuły z mojej listy maja wyjść we wrześniu, ostatni w październiku ale jak wiadomo, to narazie... nic nie wiadomo. Właśnie - nic nie wiadomo... Takie gry będę dodawał gdy będziemy coś więcej wiedzieć ;) btw. Dead Space dodane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Ehh.. szkoda, że jest taka duża rozbieżność w dacie wydania The Bourne Conspiracy :sad: Ale i tak zacieram rączki bo za niecałe 2 tygodnie wychodzi Ninja Gaiden II :banana: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Po to jest US, że niektórzy mają konsolę z US ? :P Bardzo dobrze xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Można by przylepić ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak będzie zadbany to czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) ['] chyba mozna odpiac, c'nie? napewno jest jakas strona www co kolekcjonuje te dane. Skopiowac link kierujacy do podstron okreslonych konsol, powklejac do FAQ tych konsol i sprawa be keep up to date załatwiona Edytowane 17 Lipca 2008 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 przecież lista jest update'owana, w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) w sumie fakt, dalem plame ;p ale i tak uwazam ze latwiej podpiąć tylko to www do tego linka, albo wkleic do faq danej konsoli :) X360 PS3 Wii DS PSP Wazniejsze tytuły mozna przefiltrowac przez zaznaczenie opcji HOT. Smutne ze Wii nie ma zadnego HOT'a xD No ale jak chce sie MacOperacyjnemuSystemkowi robic ;) to w sumie niech bedzie bo jest ciut dokladniejsze niz strona eurogejmera Edytowane 17 Lipca 2008 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) No ale jak chce sie MacOperacyjnemuSystemkowi robic ;) to w sumie niech bedzie bo jest ciut dokladniejsze niz strona eurogejmeraAlez ty łaskawy,... :-| A potem sie dziwic ze nikomu sie nie chce robic FAQ i innych rzeczy, ktore sa przydatne i potrzebne na forum ;) Good Job MacOSek, przynajmniej juz nie musze po necie surfowac i szukac oficialnych informacji dotyczacych premier :) Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zaktualizowałem 1 posta. Miałem coraz mniej czasu na aktualizacje, a lista byla tylko dla Xboxa 360. Myślę, że tak będzie lepiej dla wszystkich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...