FFA Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam! Mam mały problem, ''zepsuły'' mi się ikony na pulpicie :| Tak to wygląda: Wie ktoś może co z tym zrobić? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) PPM - wyrównanie do siatki? Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Cache ikon do wyczyszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFA Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Doszedłem do tego gdzie jest ten plik... Szkoda tylko że nic się nie zmieniło :| Nadal wygląda tak samo Edytowane 3 Czerwca 2008 przez FFA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...