cih Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam, Mam problem z instalacją sterowników audio płyta DFI Bloodiron dzwięk seryjny z mobo, nie mogę zaintalować sterowników zawsze gdy próbuje na różne sposoby przez setup.exe, przez aktualizuj sterownik za każdym razem nie idzie :( jak robie przez setup.exe mam taki komunikat :( System operacyjny windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ściągałeś najnowsze sterowniki ze strony Realteka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ściągałeś najnowsze sterowniki ze strony Realteka?? ściagnąłem najnowsze ze stronki dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh13 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam, Mam problem z instalacją sterowników audio płyta DFI Bloodiron dzwięk seryjny z mobo, nie mogę zaintalować sterowników zawsze gdy próbuje na różne sposoby przez setup.exe, przez aktualizuj sterownik za każdym razem nie idzie :( jak robie przez setup.exe mam taki komunikat :( System operacyjny windows XP Spróbuj tą poprawkę. Mnie to pomogło. Na tej stronie jest więcej o podobnych problemach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 cos realtek skopal - w viscie tez problem ten sam - w trybie awaryjnym wszystko idzie bez klopotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 U mnie na Vista X64 , Realtek 883 i sterownikach ze strony Realtek (Vista_R193) nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 ściagnąłem najnowsze ze stronki dfiTo ściągnij najnowsze ze strony Realteka. Te od DFI wcale nie muszą być najnowszei najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 YogiCK ściągnąłem najnowsze sterownik ze stronki Realteka problem pozostał ale komunikat uległ małej zmianie krzyh13 niestety poprawki u mnie nie dały rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3009670 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zrob tak jak opisalem to w temacie podanym przez Dj_AnT i ruszy Pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...