flasht Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam, Mam problem z zasilaczem... mianowicie przy wylaczaniu komputera zaczal sygnalizowac "PSU Protection Active" - 2 krotkie beepniecia co jakis czas, lampka czerwona... i juz nie moge wlaczyc kompa bo za kazdym razem to samo... moze ma ktos jakis pomysl jak na to zaradzic? Pozdrawiam, FlashT Generalnie to wyglada tak ze sam zasilacz odpalony przez polaczenie kabelkow bez niczego podlaczonego to samo robi... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 możliwe, że zasilacz się uszkodził i chce uchronić komputer przed uszkodzeniem - na serwis go :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ciekawe czy on jest od was... byl kupowany w dziewnych okolicznosciach przyrody i nie mam nawet faktury na niego w koncu <wkurzony> ... przez pana Adriana M... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 ehh jak słyszę o nim to się czerwony robię bardziej niż firmowe logo :angry: ale w sumie moja, wina że dałem mu się okraść mam nadzieje, że go kiedyś spotkam jeszcze. Jak kupowałeś od niego to faktycznie może być problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nie daloby rady zalatwic od Was czegos po niewygorowanej cenie tylko na czas realizacji gwarancji tego mojego? Wiem ze moge sobie zamowic i w 10 dni oddac, ale to bez sensu i nie uwazam tego za fair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 jedna reguła na świecie działa zawsze: "skąpy płaci dwa razy" - przynajmniej dwa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Nie nazwalbym sie skapym, kupujac zasilacz z najwyzszej polki :) Ale rozumiem o co Ci chodzi... :) Edytowane 19 Czerwca 2008 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 chodzi mi raczej o brak faktury i zakup z "niepewnego źródła" ... PS. Infinity to zajebiste zasilacze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dobra... pytanie... czy to cos pociagnie mi sprzeta? (heh) http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,40737/ Sprzet: P5K Premium, Q6600@3.4Ghz, Geforce 8800 Ultra, 4GB ram, 4 dyski SATA, DVD-R ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,19656/ to ci pociagnie ( nie wiem jak z oc ) feela unikaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Feel III jest niewiele gorszy od MC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 nie wiele gorszy ? LOL i tyle porownaj sobie tego feela 500 i tego MC ... widzisz roznice ? popatrz na tabliczke znamionowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Serio modecom 350W mi pociagnie? Bo mam takowy w starym kompie... Tylko ze to nie ma nawet linii na grafe ani polowy kabli mi potrzebnych :/ Edytowane 21 Czerwca 2008 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 napewno bardziej niz ten feel musisz miec przejscowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 napewno bardziej niz ten feel musisz miec przejscowke Musze miec mnostwo przejsciowek... potrzebuje 2xPCIE, 4xSATA, 2xPIV i kilka molexow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pokupowalem przejsciowki i podlaczylem mojego modecoma 350W i musze stwierdzic, iz nieprawda jest azeby ten modecom pociagnal moj sprzet nawet z inna grafa... generalnie nawet nic nie bylo podlaczone poza plyta glowna (zadnych napedow, nic) a zasilacz po wlaczeniu zaczal syczec i dymic :D Na plomienie ani boom nie czekalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 czyli co ci siadlo feel czy mc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) MC 350W - on nie siadl... tylko sie dymi, wylaczylem kompa... zasilacz raczej nadal jest sprawny, ale nie do tego sprzetu. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Po drodze zajechalem do komputronika i zakupilem w koncu corsair'a ... dziala. 550W. 260 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 nie wiele gorszy ? LOL i tyleOczywiście, że niewiele gorszy. Może ujmę to inaczej: MC-350 jest trochę lepszy od Feela III. ale w sumie moja, wina że dałem mu się okraśćO co chodzi tak w ogóle, bo ja nie w temacie? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...