freddy10 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sprawa wygląda następująco: od paru miesięcy moje konto 'freddy9' jest zablokowane, mogę się zalogować ale nie mogę nawet przeglądać forum, zero , null. Czekałem cierpliwie, wysyłam listy z przeprosinami do administracji (na forum@purepc.pl), a nawet ostatnio do samej dyrekcji ale bez odzewu:( nie dostałem żadnej informacji ale domyślam się że dostałem blokadę przez takiego jednego posta co odpowiedziałem komuś aby ściągnąć pewien soft z p2p, bo ten post został później usunięty więc to napewno prez to. Ale mam wrażenie że przez przypadek mój ban został zapomniany, więc nie wiem ile jeszcze mam czekać? wyraziłem skruchę i ładnie przeprosiłem przeicież. i tutaj też na łamach tego wątku PRZEPRASZAM, mea coolpa. Przecież tylko raz mi się zdarzył taki błąd, dostałem nauczkę i już więcej się to niepowtórzy. albo przynajmniej nich ktoś mi powie kiedy konto zostanie odblokowane? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 nie zostanie a i to zostanie zablokowane jak i pewnie kazde nastepne ktore zalozysz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sprawa wygląda następująco: od paru miesięcy moje konto 'freddy9' jest zablokowane, mogę się zalogować ale nie mogę nawet przeglądać forum, zero , null. Czekałem cierpliwie, wysyłam listy z przeprosinami do administracji (na forum@purepc.pl), a nawet ostatnio do samej dyrekcji ale bez odzewu:( nie dostałem żadnej informacji ale domyślam się że dostałem blokadę przez takiego jednego posta co odpowiedziałem komuś aby ściągnąć pewien soft z p2p, bo ten post został później usunięty więc to napewno prez to. Ale mam wrażenie że przez przypadek mój ban został zapomniany, więc nie wiem ile jeszcze mam czekać? wyraziłem skruchę i ładnie przeprosiłem przeicież. i tutaj też na łamach tego wątku PRZEPRASZAM, mea coolpa. Przecież tylko raz mi się zdarzył taki błąd, dostałem nauczkę i już więcej się to niepowtórzy. albo przynajmniej nich ktoś mi powie kiedy konto zostanie odblokowane? pozdrawiam. nikt ci nie odblokuje tego... mój młodszy brat miał tutaj to samo za tylko wspomnienie o Torrencie jednym... (bez linku) zero odzewu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Polecam lekture regulaminu - stoi tam bialo na czarnym ;) ze za warez i p2p jest albo ban, albo 30 dni blokady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freddy10 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Polecam lekture regulaminu - stoi tam bialo na czarnym ;) ze za warez i p2p jest albo ban, albo 30 dni blokady. Costi, w regulaminie szukałem nawet w 'source page' i nie znalazłem żadnego zapisu o 30 dniach. Więc musiało ci się coś przyśnić o tych 30 dniach. jedyny paragraf pod który mogłem podpaść to ten: Propagowanie piractwa: - Początkujący użytkownicy 10% +14 dni ZPP. - Użytkownicy 10% +14 dni ZKU lub BAN od ręki (niepodważalna i ostateczna decyzja należy do moderatora). Więc jak pewnie dostałem 'BAN od ręki' , natomiast chyba na czas 'nieokreślony' bo 14 dni już dawno minęło. Edytowane 14 Lipca 2008 przez freddy10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...