Michaelius Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Byle nie siegebreakera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Z checia ale jeszczze w pracy siedze niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak jest ktoś chętny na wspólną grę to mój BT: Alstadi#2181 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ghom na inferno masakra, chyba 5x podchodziłem w teamie 2xdh i mój WD. Każdy w inną stronę i się udało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Przed patchem byl prosty, barb mial "exploita" z Overpower, DH tez z jakims skillem. Teraz jest trudniej bo juz nie mam takiego regena,ale latwiej bo nie ma tyle gazow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 jak ktoś chce popykać ze słabą barbarą i lepszym szamanem to go, go go: waldi#2814 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 mam farta do butow.. dzis wypadly mi te z immortal kinga ;] ale je nosze a tamte buty z Natalii co pokazywalem wczesniej poszly za 99e moj koks teraz wyglada tak teraz tylko wiecej LoH'a i budowac crit damage. Bo ogolnie to daje rade niezle farmie a3 od poczatku do siegebreakera bez wiekszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ciekawy wykres kolowy jak sie rozklada EXP potrzebny na zdobycie danych poziomow paragon, cieszycie sie ze zdobyliscie 10 poziom paragon ? Gratuluje to 1.33% potrzebnego do zdobycia 100 paragonow :D http://media.diablofans.com/images/news/2012/august/art/chart.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 A mogłem być bardzo bogaty... gdyby nie DPS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 na offhand i tak niezly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Mi wciaz nic ciekawego nie wypadlo mimo zwiedzenia 2x trzeciego aktu i poczatku czwartego. Z ciekawszych po godzinie gry trafilem tylko na to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 mam farta do butow.. dzis wypadly mi te z immortal kinga ;] ale je nosze a tamte buty z Natalii co pokazywalem wczesniej poszly za 99e no rzeczywiscie masz farta, tylko pozazdroscic. set IK jest super, mega statystyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 akurat poprzednie buty mialem z wiekszym VIT (130) ale nie mialem 12% MS a reszta to samo praktycznie ale jak skompletuje jeszcze spodnie albo klate to beda mega resy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wczoraj przebiegłem cały akt 3 i żadnego sensownego dropa. Dzisiaj przebiegłem cały akt 1 i trzy legendarne przedmioty znalazłem. Dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 moj koks teraz wyglada tak teraz tylko wiecej LoH'a i budowac crit damage. Bo ogolnie to daje rade niezle farmie a3 od poczatku do siegebreakera bez wiekszych problemow Z takim małym lohem dajesz radę bez problemu? W takim razie sprawdzę czy nie zrezygnować z loh u siebie w ringach i amu aby inne wartości podnieść, szczególnie resy. Ogólnie a3 teraz to banał jest. Fajnie się śmiga no i bez stresowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) do tych co sprzedali cos na paypal ile sie czeka na kase? i czy kase na PP dostane w euro czy zlotowkach Z takim małym lohem dajesz radę bez problemu? W takim razie sprawdzę czy nie zrezygnować z loh u siebie w ringach i amu aby inne wartości podnieść, szczególnie resy. Ogólnie a3 teraz to banał jest. Fajnie się śmiga no i bez stresowo. generalnie cudu nie ma z tym lohem. Jak jest ciezko (plague, molteny itp) u zycie schodzi za szybko to mam na zmiane mace'a z 650 loha bez crit dmg... mniejszy dmg ale przezywalnosc wieksza teraz wlasnie szukam jakiegos helmu z critem i pierscionka .. zeby moc zrezygnowac z crit chance w amu a poszukac tam kolo 500loha... no i bronie tez jeszcze do wymiany bo cudu nie ma radze sobie ... czasem padam. http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Chaos-2480/hero/986889 obejrzyj sam sobie Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 W euro, zazwyczaj czekałem 48h (ze względu na sprawdzanie aukcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 jak bralem na battlenet balance to mialem na nastepny dzien .. wiec jestem ciekaw kiedy dostane te 83euro (99e -1e - 15% jesli dobrze kombinuje) ;] te pieniadze na Paypal wplyną w euro czy w złotówkach? gra sie zwrocila i jeszcze zarobilem czego wiecej chciec ;] chociaz teraz jak znam zycie przez tydzien nic nie poleci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zbaczając z tematu, na temat paypala - prowadzenie jest darmowe, z tego co pobieżnie wyczytałem, biorą też kasę za przewalutowanie. Czyli z ostatecznej kwoty, blizz bierze 15% (?) prowizji i do tego przewalutowanie na złotówki? Ma ktoś może bogatsze doświadczenie z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 najpierw zabiera blizz 15 %, potem PP 15 % z tego co zostalo a jesli waluta na PP jest inna niz euro to przelicza z jakims tam stratnym oczywiscie kursem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Na pewno ? Paypal trzyma chyba jednak w walucie w jakiej byla wplata i dopiero potem zmienia na inne kiedy potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jakie znowu 15% PP zabiera? Mi nic nie zabralo.. @Michaelius: tak jest pod warunkiem, ze masz otwarte saldo w danej walucie. Ja sie zapomnialem i nie mialem EUR, wiec mi automatycznie przeliczylo na PLN po kursie 3.99 (lepszy w sumie niz mBank i BZWBK), ale wolalbym miec w EUR i przeliczyc sobie na PLN jak kurs bedzie wyzszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Te drugie 15% też pobiera Blizz za to, że kasę wyprowadzasz na pp zamiast na konto blizzardowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja powiem tak: sprzedalem amu na rmah za 20 euro, na pp dostalem 16.15 Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Te drugie 15% też pobiera Blizz za to, że kasę wyprowadzasz na pp zamiast na konto blizzardowe. Jakie drugie 15%? A moze trzecie jeszcze? U mnie operacja wygladala tak, ze odjelo mi 1€ za transakcje i potem 15% od tej pomniejszonej kwoty. Nic wiecej. @p!Ck3r: 20€ - 1€ = 19€ - 15% = 16,15€, wszystko sie zgadza :) Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak żeby rozwiać wątpliwości. Sprzedałem za 99e. Przy gemach pisze ze jeszcze 15% transfer fee. A przy schematach np nie ma tego standardowego 1e tylko sam 15% fee. Ale przy itemach nie ma dodatkowej opłaty z Paypal Generalnie czytać trzeba przy wystawianym przedmiocie na dole jakie będą opłaty. :) Sent using Tapatalk Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Czy ktoś się orientuje czy można już jakoś zdobyć "Guest Pass" znajomy chciałby przetestować, a niestety moja wersja elektroniczna nie ma takiego dodatku... gdzieś czytałem że miało to być ogólnie dostępne, wdzięczny będę za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 O ile mi wiadomo 'Guest Pass' już nie jest potrzebny - teraz każdy może ściągnąć grę i grać za darmo do 15 lvl. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Czy po patchu nie powinny wypadać jakieś lepsze graty z boss'ów ? Właśnie załatwiłem Azmodana na NM i wypadły mi jakieś trzy kiepskie niebieskie przedmioty, nie spodziewałem się żadnego legendarnego przedmiotu ale tak 1-2 średniej klasy "żółtki" mogły by wypaść... Biorę się teraz za IV akt i mam pytanie czy da się TAKĄ postacią ugrać coś jeszcze na Hell czy będzie potrzebna wymiana paru gratów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Czy ktoś się orientuje czy można już jakoś zdobyć "Guest Pass" znajomy chciałby przetestować, a niestety moja wersja elektroniczna nie ma takiego dodatku... gdzieś czytałem że miało to być ogólnie dostępne, wdzięczny będę za informacje. http://us.battle.net/d3/en/blog/6939568/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...