Skocz do zawartości
nhadala

Coś Na Nude...

Rekomendowane odpowiedzi

O to mi chodzi, pisales/as ze sami rysujecie a prawda jest jedna ze tylko posklejaliscie obrazki i tyle, w domu przysiade powylapuje wszystkie sprity ktore gdzies widzialem, bo mase takich gier zaliczylem

tak na szybko

3056645[/snapback]

Bu ha ha ha..., nie no Kinga w Tekkenie nigdy nie było. Ja wiem to Namco ukradło Wam tego ręcznie rysowanego pół tygrysa!

Daj spokój. Przyznaj się, że do Waszego projektu trafiły też elementy z innych gier, przecież nie ma w tym nic złego. Lepiej powiedzieć prawdę niż kłamać.

Czytaj góra.

nhadala - spusc troche z tonu, bo w takiej postaci to dyskusji prowadzic nie bedziemy.

Z tego co zauważyła, a moje wprawne oko sprawdziło, iż Ciebie ta rozmowa nie dotyczyła. To był pierwszy post jaki w tym temacie napisałeś/aś, więc o prowadzeniu z Tobą rozmowy nie było nawet mowy. Wypowiedz się to pogadamy :wink: Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak mocno trzeba się nudzić, żeby grać w takie twory ;]

Jezeli jest grywalne, to czemu nie?

W koncu nie tak dawno byl tu straszny hype na Eschalon, ktory nawet przy tym wyglada mocno srednio, za to ponoc byl bardzo fajny (nie wiem, nie gralem) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

W koncu nie tak dawno byl tu straszny hype na Eschalon, ktory nawet przy tym wyglada mocno srednio, za to ponoc byl bardzo fajny (nie wiem, nie gralem) ;)

Eschalon to bardza fajna gierka-polecam

nhadala-popieram wasza dzialalnosc,ale faktycznie jedna z waszych postaci to "king" z "Tekkena" wiec jak mozesz ciagle zaprzeczac ze zadna z waszych postaci nie brala udzialu w zadnej grze???,niepotrzebnie w ten sposob zniechecasz do siebie ludzi a byc moze i do waszej produkcji.

troche pokory jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama również zaczerpnęłam trochę wiedzy u osób, które siedzą nad tym równie długo. Zwrócić komuś honoru nie zamierzam, ale dla tych którzy jednak mają wprawne oko, to zachęcam do przeczytania pliku "czytaj" icon_wink3.gif tam jest parę informacji odnośnie tego, czego wy się doszukujecie dry.gif Nie wiem tylko, w którym momencie jest podobna do tych gier, które żeś przytoczył. Przykłady proszę, ale tłumacząc już po raz setny Ragnarok w ogóle nie jest podobny, nie wiem co sobie ubzduraliście, ale brawa za spostrzegawczość lub jej brak. icon_wink3.gif Ale jak ktoś się uprze i tak będzie szukać dziury w całym. Pozdrawiam.

Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, ja i Heathen jasno napisaliśmy, ze modele (sprite'y) postaci zostały zapozyczone z innych gier, a nie fabuła / mechanika / typ gameplay'u. -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak mocno trzeba się nudzić, żeby grać w takie twory ;]

Nie trzeba się w cale nudzić. W "System" gra się dla przyjemności.

A co to takiego ?

Eschalon to bardza fajna gierka-polecam

nhadala-popieram wasza dzialalnosc,ale faktycznie jedna z waszych postaci to "king" z "Tekkena" wiec jak mozesz ciagle zaprzeczac ze zadna z waszych postaci nie brala udzialu w zadnej grze???,niepotrzebnie w ten sposob zniechecasz do siebie ludzi a byc moze i do waszej produkcji.

troche pokory jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;)

Ah... czytanie ze zrozumieniem nie tylko mnie by się przydało. Jak już wspomniałam plik "Czytaj" to dla was lektura ;) Postać -> Bohater, nie boss a to jest różnica.

Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, ja i Heathen jasno napisaliśmy, ze modele (sprite'y) postaci zostały zapozyczone z innych gier, a nie fabuła / mechanika / typ gameplay'u. -_-

A ja jasno odpowiadam, że modele postaci grywalnych jakkolwiek to nazwałeś nie zostały z nikąd zapożyczone, jedynie stożone na portalu, który jest wymiony w pliku "Czytaj" i kto tutaj nie uważa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

Nie trzeba się w cale nudzić. W "System" gra się dla przyjemności.

A co to takiego ?

Ah... czytanie ze zrozumieniem nie tylko mnie by się przydało. Jak już wspomniałam plik "Czytaj" to dla was lektura ;) Postać -> Bohater, nie boss a to jest różnica.

A ja jasno odpowiadam, że modele postaci grywalnych jakkolwiek to nazwałeś nie zostały z nikąd zapożyczone, jedynie stożone na portalu, który jest wymiony w pliku "Czytaj" i kto tutaj nie uważa ;)

a to takze jedna z twoich wypowiedzi

itp. ale zaznaczam, że żadna z postaci nie występuje w innej grze !! Niw ma innego sprita w innej grze.

skomentujesz to ,czy raczej ominiesz bo inaczej moglabys sie osmiesz jak juz ci pare osob tutaj wytknelo?

wiesz co ,kibicowalem wam,ale po Twoich odpowiedziach to moge tylko powiedziec ze: na pochybel wam

a wlasciwie to nie powinnas sie wypowiadac raczej w imieniu waszej grupy bo poprostu przez twoj tok rozumowania ,narobicie sobie tylko antypatii-poprostu rece przy tobie opadaja...od teraz ten temat dla mnie nie istnieje

Edytowane przez dragonlore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to takze jedna z twoich wypowiedzi

skomentujesz to ,czy raczej ominiesz bo inaczej moglabys sie osmiesz jak juz ci pare osob tutaj wytknelo?

wiesz co ,kibicowalem wam,ale po Twoich odpowiedziach to moge tylko powiedziec ze: na pochybel wam

a wlasciwie to nie powinnas sie wypowiadac raczej w imieniu waszej grupy bo poprostu przez twoj tok rozumowania ,narobicie sobie tylko antypatii-poprostu rece przy tobie opadaja...od teraz ten temat dla mnie nie istnieje

Jakże ja mogłabym nie skomentować :wink: Wiesz zapewne co to grywalna postać ? Chyba na tyle posiadasz inteligencji, więc powtórzę wypowiedź swoją sprzed paru linijek. Postać to bohater jakim się poruszasz, znajdź kogoś takiego w innej grze to stawiam Ci wirtualne piwo :unsure: Piszesz jeszcze nie wyraźniej niż można, więc połowa z Twojej wypowiedzi u mnie trafiła do kosza bo nie można jej było odczytać. <_< Każdego posta jaki jest pisany przesyłam całości, więc jeśli Oni mieliby coś przeciwko moim wypowiedzią to osobiści e bym się o tym dowiedziała, a jak na razie to jest jedynie śmiech, że przez wszystkie posty pisze do was o jednym i tym samym i żaden użytkownik tego nie zauważył. Może napisze was to jeszcze raz by uprzedzić ciąg waszych powtarzających się wypowiedzi.

1. Postać = bohater jakim grasz i nie znajdziesz jego obrazka w innej grywalnej grze !!

2. Zachęcam do przeczytania pliku "czytaj" by, więcej nie powtarzać jednej i tej samej wypowiedzi przez kilku użytkowników !!

3. W aktualnej wersji gry KING już nie występuje, więc zabieram wam kolejny argument do przyczepienia.

4. Gra po sprawdzeniu nie jest podobna do żadnego Ragnarok'a, a to badziewie nie wiem czym przyciągnął uwagę, chyba tylko tym, że jest online.

Jak ręce Ci opadają to weź witaminki, ale już i tak się nie zamierzasz tu wypowiadać, więc jedyne czym zakończę to pozdro i szerokiej drogi. Większość i tak jest komentarzy pozytywnych, więc Twój jeden negatyw nie robi różnicy, a swoje zdanie zamierzam i będę wypowiadać na łamach tego jak i innych forów. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie jest ;]

Na tle innych wytworów rpgmakera niczym się nie wyróżnia. Nie licząc betonowych tekstów ( "Uwaga na grasującego w okolicy Kinga" roxuje rulezem. Dobrze, że Panda przegoniła Heihachi'ego bo byłoby krucho w tym Siedmiomilowym lesie xD ) :lol2:

Głupie pokemony na gameboya bardziej mnie wciągnęły ;]

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakże ja mogłabym nie skomentować :wink: Wiesz zapewne co to grywalna postać ? Chyba na tyle posiadasz inteligencji, więc powtórzę wypowiedź swoją sprzed paru linijek. Postać to bohater jakim się poruszasz, znajdź kogoś takiego w innej grze to stawiam Ci wirtualne piwo :unsure: Piszesz jeszcze nie wyraźniej niż można, więc połowa z Twojej wypowiedzi u mnie trafiła do kosza bo nie można jej było odczytać. <_< Każdego posta jaki jest pisany przesyłam całości, więc jeśli Oni mieliby coś przeciwko moim wypowiedzią to osobiści e bym się o tym dowiedziała, a jak na razie to jest jedynie śmiech, że przez wszystkie posty pisze do was o jednym i tym samym i żaden użytkownik tego nie zauważył. Może napisze was to jeszcze raz by uprzedzić ciąg waszych powtarzających się wypowiedzi.

1. Postać = bohater jakim grasz i nie znajdziesz jego obrazka w innej grywalnej grze !!

2. Zachęcam do przeczytania pliku "czytaj" by, więcej nie powtarzać jednej i tej samej wypowiedzi przez kilku użytkowników !!

3. W aktualnej wersji gry KING już nie występuje, więc zabieram wam kolejny argument do przyczepienia.

4. Gra po sprawdzeniu nie jest podobna do żadnego Ragnarok'a, a to badziewie nie wiem czym przyciągnął uwagę, chyba tylko tym, że jest online.

Jak ręce Ci opadają to weź witaminki, ale już i tak się nie zamierzasz tu wypowiadać, więc jedyne czym zakończę to pozdro i szerokiej drogi. Większość i tak jest komentarzy pozytywnych, więc Twój jeden negatyw nie robi różnicy, a swoje zdanie zamierzam i będę wypowiadać na łamach tego jak i innych forów. Pozdrawiam.

Tylko, ze dopsiek "grywalne" pojawil sie znikad w odpowiedzi kilka postow temu... takim kreceniem tylko sie pograzasz i tracisz coraz bardziej w oczach osob czytajacych ten topic.

Niestety (dla Ciebie) zaczynam sie przychylac do stanowiska Dragonlore - bylo milo, ale robisz wszystko, zeby mnie zniechecic do swojej produkcji.

to badziewie nie wiem czym przyciągnął uwagę, chyba tylko tym, że jest online.

Nie ma to jak wypowiadac sie o grze, ktorej sie kompletnie nie zna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tu bardziej chodziło o Kinga niźli bohatera. Ja gadałem o Kingu, a tu z bohaterami wyskakują... Jak widzę niby usunęliście Kinga więc My mieliśmy sporo racji i sprowokowaliśmy Was do jakiś działań w celu usunięcia tej POSTACI (tak to jest postać w grze! Postać to nie tylko bohater.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na co strzepicie sobie jezyki

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...ficial%26sa%3DN

Tu znalazlem 3 potworki ktore sa w systemie;] nie chce mi sie naprawde w to bawic, poza kombatem i main charakters reszta spritow juz gdzies kiedys obila mi sie o oczy.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie jest ;]

Na tle innych wytworów rpgmakera niczym się nie wyróżnia. Nie licząc betonowych tekstów ( "Uwaga na grasującego w okolicy Kinga" roxuje rulezem. Dobrze, że Panda przegoniła Heihachi'ego bo byłoby krucho w tym Siedmiomilowym lesie xD ) :lol2:

Głupie pokemony na gameboya bardziej mnie wciągnęły ;]

To wróć do pokemnoów :wink:

Tylko, ze dopsiek "grywalne" pojawil sie znikad w odpowiedzi kilka postow temu... takim kreceniem tylko sie pograzasz i tracisz coraz bardziej w oczach osob czytajacych ten topic.

Niestety (dla Ciebie) zaczynam sie przychylac do stanowiska Dragonlore - bylo milo, ale robisz wszystko, zeby mnie zniechecic do swojej produkcji.

Nie ma to jak wypowiadac sie o grze, ktorej sie kompletnie nie zna.

Właśnie nie znasz się i wypowiadasz...

Ale tu bardziej chodziło o Kinga niźli bohatera. Ja gadałem o Kingu, a tu z bohaterami wyskakują... Jak widzę niby usunęliście Kinga więc My mieliśmy sporo racji i sprowokowaliśmy Was do jakiś działań w celu usunięcia tej POSTACI (tak to jest postać w grze! Postać to nie tylko bohater.).

Jakbym wypowiadała sie na temat Kinga to bym użyła sformułowania typu potwór lub boss, a postać to jest zupełnie inne słowo, więc wy na siłe próbujecie się do czegoś doczepić :wink:

Na co strzepicie sobie jezyki

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...ficial%26sa%3DN

Tu znalazlem 3 potworki ktore sa w systemie;] nie chce mi sie naprawde w to bawic, poza kombatem i main charakters reszta spritow juz gdzies kiedys obila mi sie o oczy.

EOT

Ładne mi to potworki :wink: i aż zaczęliśmy się śmiać nie widząc żadnego u nas z tych ludzików :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :rolleyes:

Obserwując rozmowę w tym temacie zauważyliśmy (wypowiadam się za siebie i SeIVoth'a - pomysłodawcy projektu) narastające niezrozumienie. Naszym zdaniem zostało spowodowane tym, że trailer gry został zrobiony dużo wcześniej zanim gra trafiła na łamy tego forum. Stąd rozbieżności co do wyglądu stworów (King). Te zapożyczenie początkowo było w fazie próbnej. Do intenetu trafiła wersja poprawiona nie zawierająca już feralnego sprite'a. Nhadala pisząc o tym, że w innych grach nie pojawiają się postacie z Systemu, miała na myśli to, iż sama gra (a dokładniej jej realia i mieszkańcy) pochodzą z gry fabularnej bazującej na Warhammerze - "System". Tak więc tłumacząc to łopatologicznie - postacie w grze są odzwierciedleniem pomysłów graczy, którzy z tą grą się zetknęli, np. Selene, Lartarin czy Olaf.

Sprity bohaterów nie zostały zaczerpnięte z Ragnarok Online. Przy ich tworzeniu została wykorzystana strona GaiaOnline - kreator postaci.

Grafika i muzyka oczywiście pochodzą z innych gier lub projektów. Takie jednak są ograniczenia wynikające z możliwości RPG Maker'a.

Przypominamy jednak, że gra zawiera ogólne informacje dotyczące owych źródeł, a na pewno kompletna jej wersja takie będzie posiadać. Gra jest jeszcze w fazie projektu, stąd błędy językowe, które sumiennie staramy się naprawiać. Zdajemy sobie sprawę z tego, że to co próbujemy stworzyć, nie zdobędzie wielkiej publiki. Wychodzimy jednak z założenia, że piękne nie jest to co ma cudowną grafikę, ale to co tworzone jest z pasją.

Pozdrowienia dla Wszystkich, którzy nasze stanowisko rozumieją.

P.S. Odnośnie King’a podziękowania dla Namco... a dokładniej... twórcy... „Tygrysiej Maski” :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... tak, tak jest to niewątpliwie błąd, lecz już RPG Maker'a. Nie został uznany za poważny, więc nie staraliśmy się go specjalnie naprawiać :rolleyes: Jeżeli jednak jest kłopotliwy, poszukamy wyjaśnienia na necie :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nhadala, psujesz tej grze opinię swoją tępotą.

Gierka słaba, znudziła mi sie po parunastu minutach grania i nie mam zamiaru do niej wracać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi