poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ktoś już kupił tą gazete? Według mnie nawet fajna no i ma DVD of korz :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Game Star :roll: pierwsze slysze :? o czym jest tak gazetka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a co to 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ?? Poza tym nie czytam gazet o grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 już z tego wyrosłem... :P :mrgreen: szkoda mi kasy na gazety, wole kupić sobie jakiś fajny gadżetna allegro... a tak wogóle to ja bardzo rzadko wydaje kase (za coś trzeba kupić noewgo kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ale z Was smutasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Kupowałem kiedyś cdAction ale doszedłem do wniosku że niema sensu wywalanie 20zł miesięcznie na coś co mozna mieć za darmo (internet). Wejdź już sobie lepiej na valhalle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No, mówiełem - smutasy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jeśli chodzi o gry to dla mnie tylko www.gamepub.org :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nowe czasopismo, masz do wyboru gazete z DVD i CD. Dla pełen GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nowe czasopismo, masz do wyboru gazete z DVD i CD. Dla pełen GIT Mialem w rekach edycje z DVD. Plytka z demkami moze byc ale sama gazeta - dla mnie dno. Recki sa napisane jakby chcieli a nie mogli.Malo przekonywujaca Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Prawdę mówiąc jeszcze nic w niej nie czytałem :D Tylko porzyczyłem koledze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 niema sensu wywalanie 20zł miesięcznie na coś co mozna mieć za darmo (internet). Wejdź już sobie lepiej na valhalle. popieram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 niema sensu wywalanie 20zł miesięcznie na coś co mozna mieć za darmo (internet). Wejdź już sobie lepiej na valhalle. popieram :D Poprawka... Valhalli już nima, ale jest GamePub :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Prawdę mówiąc jeszcze nic w niej nie czytałem :D Tylko porzyczyłem koledze. jak mozesz o tej gazetce się wypowiadać jak jej nie czytałeś to przecie nie ma sensu ja tom gazetkę znam z reklam, bo prenumeruję PC World'a i p[owiem szczerze że nie kupie jusz nic z tego wydawnictwa bo mają słabe texty , jeszcze rok temu można było coś ciekawego poczytać a teraz to niedość że gazetka schudła o 50 % to texty się pogorszyły jeden plus to DVD i cena w prenumeracie jest o jakieś 40 % taniej jak mi siem skończy ta prenumerata to biore Chip'a (trza popierać rodzimom produkcję - bo tysz z wrocka :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...