Gość mako222 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, chcę połączyc dwie karty nvidii pality 7900gs i czy to jest mozliwe (wiem ze można połączyc dwie karty ati, ale czy nvidii też?) zapomniałem dodać że mam asrocka p45R2000-wifi Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez mako222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) :mur: :mur: :mur: www.google.pl :banana: Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez radiergummi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mako222 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 kolego, uczestniczę na idg forum. Koledzy podpowiedzieli mi ze tylko na tym forum mogę otrzymac odpowiedź na moje pytanie, a ty mi z z google wyskakujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jezeli obsługuje Supports ATI™ CrossFire™ to chyba jasne ze nie SLI dlatego kolega wyslal cie na google bo odpowiedz znajdziesz w 5 sekund. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45R2000-WiFi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Juz sam fakt ze to intel.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VITO66 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 kolego, uczestniczę na idg forum. Koledzy podpowiedzieli mi ze tylko na tym forum mogę otrzymac odpowiedź na moje pytanie, a ty mi z z google wyskakujeszKoledzy z idg chyba wpuścili cie w maliny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...