Marcin_gps Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Musicie sciagnac to rozpier..ca rozmowe!!!!!!!!!! Ogolnie chodzi o koks ... :lol: :lol: :lol: :lol: LINK: ftp://pf171.warszawa.sdi.tpnet.pl/Fun/Mp3/czarus.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ale ja nie jestem <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zaden czaruś buahahaahahahaha myślałem że padne przed monitorem :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ale gosciu wali zwała .A ten nie wie o co chodzi :lol: .Hehe a ten chce roztrzelac psy :lol: :D :D :lol: .A ten chce napalic koksem w piecu .A gosciu nie wie kto mówi .A koks do kotłowni, a gosciu ups to chyba pomylka no nie ale jaja :lol: .kurde ale sie lalem ze smiechu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 dobre nie??? dawno czegos tak dobrego nie slyszalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 dopre dopre ale starawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A znassz jeszcze cos w tym stylu i skad to zassac?? Mam calego Detektywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 To jest zajebi*** ale STARE : ) stronka autora to: http://www.gg.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Chyba było :? Ale i tak zajebiste !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 dobre to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 No such file or directory :( Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 slyszlalem to dawno i duzo razy... ale to jest zadymiste !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 " to ja : ŁAPA , nie poznajesz mnie ?? " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Rozstrzelać w pizdu fszystkich! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 taaaa czarus jest zajebisty jest tego wiecej na stronie www.petraman.g3.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ups... to chybapomylka..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ale tamte to juz nie to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...