yuucOm Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 http://www.gametrailers.com/player/49095.html Krótkie ale przynajmniej coś nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Krótkie to za dużo powiedziane. Żeby gra była dobra jak cod4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 i jeszcze trochę lepsza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 kurde zapowiada cię co najmniej świetnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=402 Na poczatku filmu troche gameplay'u :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 http://www.gametrailers.com/player/49095.html Krótkie ale przynajmniej coś nowego. Fakt, że gierka jeszcze nie weszła, ale wydaje mi się, że mały bug już jest .. hehe.. Scena z mini łodzią podwodną (?) i pierwszy gostek z niej wystaje.. połowę ciała widać a druga w łodzi.. hehe.. Czytałem gdzieś (pewno na GOL'u), że w końcu odejdą od tej głupiego faktu wyskakiwania ogromu przeciwników, póki nie dojdzie się do pewnego punktu w grze.. Plus dla nich.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Fakt, że gierka jeszcze nie weszła, ale wydaje mi się, że mały bug już jest .. hehe.. Scena z mini łodzią podwodną (?) i pierwszy gostek z niej wystaje.. połowę ciała widać a druga w łodzi.. hehe.. Czytałem gdzieś (pewno na GOL'u), że w końcu odejdą od tej głupiego faktu wyskakiwania ogromu przeciwników, póki nie dojdzie się do pewnego punktu w grze.. Plus dla nich.. Widać że koleś siedzi w kabinie tej łodzi i pewnie nią steruje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RockoDeLaMaga Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zapowiada się bardzo ciekawie. Oby nie skopali optymalizacji i wydłużyli czas rozgrywki ;) Chociaż na trailerach CoD zawsze dobrze wyglądał... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Jak dla mnie gościu siedzi/wyłazi z jakiegoś luku w tej łodzi Edytowane 17 Maja 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 czy ja dobrze widzę na trailerach czy ta gra ma wyjść za 2 dni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Za jekie 2 dni ? Wejdź sobie na GoL'a to będziesz wiedział kiedy jest premiera. Co do daty na ostatnim trailerze to jest to data jakiś tam finałów NBA na stacji TNT. Nie interesuje się NBA, więc nie wiem dokladnie o co chodzi. Edytowane 22 Maja 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 palyoffów nba? co? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 palyoffów nba? co? :P NBA tak gra, pomarańczowa piłka, boisko, 2 "kosze" teraz rozumiesz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) No ale final Playoffow nie przypada na 24 maja, bo dopiero sie zaczely finaly konferencji. A co do tych reklam to w sumie tez bylem zdziwiony, bo tresc reklamy to "ModerWarfare 2 premier on 24th of May". Wiec albo gra wychodzi albo moze jakas wieksza oficjalna zapowiedz gry. Choc dziwne zeby az w telewizji o tym trabili z powodu ujawnienia nowych materialow na temat gry... Edytowane 22 Maja 2009 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 No ale final Playoffow nie przypada na 24 maja, bo dopiero sie zaczely finaly konferencji.Finał wschodniej konferencji B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Wiem ze pochmurny dzień ale to nie oznacza aby chmura OT zawitała nad ten temat. Bo będą banany ;] ;). NA e3 pewnie bedzie pierwszy gameplay movie. Ja czekam z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 24 Maja to data wydania pełnego trailera ;) http://www.gametrailers.com/video/reveal-t...n-warfare/49656 Już nie mogę się doczekać kiedy będzie pre-order :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Po trailerze można wywnioskować że będziemy grać małym oddziałem komandosów podróżujących po świecie za "bad guys". Graficznie bardzo podobne do cod4. Oby tylko zrezygnowali z masowych respawnów wrogów bo robi się z tego durna sieczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 ojjjj szczena mi opadła jak to zobaczyłem :D Jeżeli akcja będzie taka jak w tym trailerze to zapowiada się najbardziej kinowa gra jak dotąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Kinowa ehh nie lubię właśnie kinowych gier. A trailer według mnie wygląda tandetnie, jak większość obecnych filmów akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) Świetny trailer, gra będzie super ;) Graficznie widać nie różni się zbytnio od modern'a 1, także wymagania powinny być całkiem OK :) Edytowane 25 Maja 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Te ruchy modeli postaci... Pamiętam pierwsze trailery COD4, gdzie pokazywali dość podobne ruchy postaci i pracę kamer. Chodzi oto, że wyglądały bardzo realistycznie iście filmowo. W samej grze wyglądało to gorzej jednak. Zobaczymy jak będzie teraz. Za to jestem pewien, że nie zabraknie dobrej akcji, grywalności (chociaż skrypty mnie wpieniały czasem) i przedewszystkim jeszcze bardziej dopracowanego MP. Na co jeszcze liczę ? Lepsza fizyka broni i interakcji z otoczeniem. No i to poruszanie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 boskie już nie mogę się doczekać :) a ujęcie na skuterach przypomniało mi NOLF2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Właśnie sobie obejrzałem filmik z E3... Z przykrościom stwierdzam, że z COD robi się arcade. ;/ http://www.youtube.com/watch?v=ru6UUXRPygY...player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Bez przesady z tym arcade, po prostu zapowiada sie bardzo solidna gra akcji i tyle. W COD4 i 5 tez miales fragmenty zrecznosciowe (chociazby ostrzal z samolotow), ale nie zmienia to faktu, ze gra to byl, jest i bedzie fpp. A ze dodali mu pare takich elementow dla urozmaicenia rozgrywki? Tylko sie cieszyc!! Po kupie jaka byl W@W mysle, ze znowu bedzie hicior na miare MW albo i lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Właśnie sobie obejrzałem filmik z E3... Z przykrościom stwierdzam, że z COD robi się arcade. ;/ http://www.youtube.com/watch?v=ru6UUXRPygY...player_embedded No bo poprzednie czesci to byly symulatory pola walki :lol2: IMO gameplay wyglada identycznie jak w czworce, wiec jak mozesz to napisz o co Ci chodzi, bo moze ja czegos na ty filmiku nie zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ta akcja na lotnisku - nie przypomina wam to trochę GoldenEye ? Przy czym nie mam na myśli tutaj Izabelli ;) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ta akcja na lotnisku - nie przypomina wam to trochę GoldenEye ? Przy czym nie mam na myśli tutaj Izabelli ;) ... To samo mi się przypomniało. Kolejna mało ambitna arcedowa szczelanka, nie dziękuję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mi sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Też mi się podoba.. w sumie..do szczęścia wiele mi nie trzeba - 2xdłuższa kampania i tak -70 % skryptów i jestem happy.. tyle, że z każdą kolejną częścią jest krócej, a skrypty od 6 lat zniknąć jakoś nie chcą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...