yuucOm Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Chyba znalazłem sposób: MODERN WARFARE 2 HOW TO RESET MY STATS! - Page 2 - Steam Users' Forums Legalne to ? ktoś próbował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Chyba znalazłem sposób: MODERN WARFARE 2 HOW TO RESET MY STATS! - Page 2 - Steam Users' Forums Legalne to ? ktoś próbował ;) Old 03-22-2010, 11:07 AM #21 SS|-KiLLeR-| Banned Join Date: Mar 2010 Reputation: 11 Posts: 264 here it is Sam sobie odpowiedz, cytat z twojego linku. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Witam, czy ktoś z was przeszedł wszystkie misje specjalne? Całą grę przeszedłem na 3 stopniu trudności, ale misji specjalnych wszystkich nie jestem w stanie ukończyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Sam sobie odpowiedz, cytat z twojego linku. :lol: Akurat ten kolo dostał bana za co innego. No szkoda ze profilu nie mozna stwożyć nowego albo coś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Witam, czy ktoś z was przeszedł wszystkie misje specjalne? Całą grę przeszedłem na 3 stopniu trudności, ale misji specjalnych wszystkich nie jestem w stanie ukończyć. Fakt, trudne są niektóre już te co są oznaczone jako średnie siły wroga. Zawsze można z jakimś kumplem przez neta, co dwa karabiny to nie jeden ;) Minimalnie ułatwia sprawę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Nowe mapy są piękne. Szczególnie te stare, czyli Crash & Overgrown. Znów chce się grać ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Nie kuś :P Czy idzie coś zrobić żeby prawie po każdym meczu nie wywalało czy tylko czekać bez końca na nową łatkę?? <_< Mówię o aktualnej wersji gry czyli 1.1.195 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Mam ten sam problem i chyba nic poza czekaniem na patcha nam nie pozostaje. Pograłem conieco na pozostałych mapach i są na + w stosunku do tych, które były w podstawówce. Dziki bailout, szybka salvage i umiarkowany storm, tak w skrócie można określić te mapki. Nie czaić się tylko doładować grę i pykamy coś wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Chyba coś ruszyło w kwestii modów do MW2, przed chwilą grałem na serwerze: "Realistic Search & Destroy" Nie wyświetlało nicków innych graczy, nie pokazywało trafień i FOV był chyba trochę zwiększony! A na początku gry można było wybrać drużynę, do której chce się dołączyć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 To tylko hacked host. :] To już od dawna jest, zresztą wrzuć sobie na yt hasło modern warfare 2 provate serwer czy coś w ten deseń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Chciałem ponownie dać szanse MW2, ale niestety poziom cziterów jest masakryczny :( Szkoda że nikt z tym nic dalej nie robi/zrobił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam dziwny problem. Po odpaleniu steam gra zaczęła się uaktualniać od zera, mimo, ze i steam i sama gra są w polskiej wersji. Przerwałem aktualizację i usunąłem całą zawartość lokalną z poziomu steam. Później wkładam płytkę, żeby zainstalować grę od nowa i po kliknięciu na instalacja kompletnie nic się nie dzieje.. Odpaliłem stary system z innego dysku i tutaj sytuacja podobna, tylko, że są nawet opcję - graj i reinstalacja, ale podobnie jak wcześniej zero reakcji. Nie mam za bardzo pomysłu jak to ogarnąć, miał ktoś podobny problem ? /już rozwiązane, wersja z dvd ma buga, trzeba odpalić ściąganie przez steam, dać pauzę i dopiero uruchomić instalator dając - ponowna instalacja.. chore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Chciałem ponownie dać szanse MW2, ale niestety poziom cziterów jest masakryczny :( Szkoda że nikt z tym nic dalej nie robi/zrobił... Hmm, a grasz dobrze? Bo z tymi hackerami jest tak. Niby są - tak naprawdę nie wiem ile, ale dużo ludzi po prostu gra dobrze i dlatego są brani i wyzywani od hackerów. Jeśli masz coldblooded i ninje i grasz ostrożnie, kryjesz sie i wiesz że w tej sytuacji nie mógł cię nikt widzieć, a tu ci koleś wyskoczy zza muru czy zakrętu i piznie headshota to sprawa jasna, że ma wallhacka lub cos podobnego. Ja nie gram wybitnie, raczej przeciętnie, ale mój szwagier ma częste wzloty formy :lol: i często jak mu idzie wręcz rewelacyjnie (ostatnio killstreak 39) to w takich momentach jest bluzgany i wyzywany od hackerów. I teraz takie łebki którzy grali i przegrywali z dobrze grającymi bez żadnych hacków będą gadać jak Ty że poziom cziterów jest masakryczny mimo, że to mylne stwierdzenie i że nie da się grać... Albo jak ja używałem czujnika pulsu i widziałem że ktoś jest za ścianą i go sprzątnąłem to również zostałem nazwany hackerem, wtedy grzecznie go sie spytałem czy wie co to jest heartbeat sensor to zamknął sie... Może lepiej podszkolić się i znosić porażki lub czekać na serwer z mniej wymagającymi przeciwnikami? Ja tak właśnie robie dlatego moje staty są bardzo przeciętne ale nadal czerpie radoche z grania ;) Edytowane 10 Lipca 2010 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Nie gram wybitnie, ale nie płaczę z tego powodu na grających lepiej ode mnie (i od innych na serwerze) - tylko na ewidentnych cziterów... Hm... http://www.youtube.com/watch?v=n9-kS5hTehY&feature=player_embedded#! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Aim bota bardzo łatwo wykryć, bo są wykonywane gwałtowne ruchy (oglądając killcam), ale wallhacka już ciężko udowodnić. Jedno mówią, że to wina słabości VAC, grając w poprzednie części cod'a natykałem się też na masę cheaterów mimo, że wcześniej grę ochraniał PB. W każdej grze są cheaty, trzeba się z tym pogodzić, albo przestać grać, ew. w gronie zaufanych osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Hm... http://www.youtube.com/watch?v=n9-kS5hTehY&feature=player_embedded#! lol, nigdy nie widziałem jak to działa i wygląda :lol: Aim bota bardzo łatwo wykryć, bo są wykonywane gwałtowne ruchy (oglądając killcam), ale wallhacka już ciężko udowodnić. Jedno mówią, że to wina słabości VAC, grając w poprzednie części cod'a natykałem się też na masę cheaterów mimo, że wcześniej grę ochraniał PB. W każdej grze są cheaty, trzeba się z tym pogodzić, albo przestać grać, ew. w gronie zaufanych osób. Właśnie to jest problem, bo ja prawie zawsze gram na hardcore, a tam brak killcama. A nawet jak gram na zwykłym to nie trace czasu na oglądanie tego ;) z ciekawości kiedyś musze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Zerknij. Zobaczysz jaka "malenka" ilosc gra na wspomagaczach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 (edytowane) Cziterstwo to zaraza gier sieciowych, takich ludzi powinno sie dozywotnio banowac (gdyby tylko byl taki sposob) na granie w sieci. Ja juz od jakiegos czasu przestalem praktycznie grac w sieciowki bo nie mam sily i cierpliwosci do oszukujacych baranow. Nigdy nie zrozumiem mentalnosci tych jednostek. Edytowane 11 Lipca 2010 przez Carson 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Carson zanim przeczytałem Twojego posta miałem dokładnie to samo napisać. Od dawna nie gram w MW2 ze względu na cziterstwo. BA! w COD4 też się to da odczuć. Byłem ostatnio Adminem na kilku serwerach pewnej sieci we Wrocławiu , ale zrezygnowałem, bo miałem dość walki z cziterstwem oraz z pyskatymi szczeniakami. Nie ma to jak gość, który biega kilka razy szybciej i załatwia każdego nożem. No myślę, że każdemu, by się odechciało grać. Systematycznie pojawiali się tacy i momentalnie serwer pustoszał jak nie było Admina pod ręką. Najlepsze czasy sieciówek dla mnie to LAN w kafejkach lub po kablu ze znajomym. Edytowane 21 Lipca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Okazja czy przekręt? Kupować czy nie? Cena kusi... CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2-KLUCZ DO STEAMU-SKAN (1192270081) - Aukcje internetowe Allegro Rosyjska wersja.. ale język da się zmienić. Pomijam fakt absurdu że ta gra na pc wciąż kosztuje 100zł a na konsole już nie wiele więcej bo 130... A tak przy okazji: jest sens kupowania tej gry? Czy są jakieś normalne serwery na ktorych nie ma cziterów czy ta zaraza na tyle się rozpowszechniła że nie można normalnie pograć? Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Czy są jakieś normalne serwery W tej grze nie ma czegoś takiego. Oszukiwanie na multi jest częste i w wielu przypadkach strasznie irytujące. Zamiast COD polecam BFBC2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Okazja czy przekręt? Kupować czy nie? Cena kusi... CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2-KLUCZ DO STEAMU-SKAN (1192270081) - Aukcje internetowe Allegro Rosyjska wersja.. ale język da się zmienić. Pomijam fakt absurdu że ta gra na pc wciąż kosztuje 100zł a na konsole już nie wiele więcej bo 130... A tak przy okazji: jest sens kupowania tej gry? Czy są jakieś normalne serwery na ktorych nie ma cziterów czy ta zaraza na tyle się rozpowszechniła że nie można normalnie pograć? Zdarzają się częściej niż czasami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja tam gram cały czas od premiery i owszem, był okres gdzie prawie na co trzeciej rozgrywce pojawiał się noob z cheatami, Ale teraz zdarza się to sporadycznie. A jak już się zdarzy to wychodzę z danej rozgrywki i szukam następnej. Jak by ktoś chciał zagrać, mój profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561197999385506/ Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Okazja czy przekręt? Kupować czy nie? Cena kusi... CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2-KLUCZ DO STEAMU-SKAN (1192270081) - Aukcje internetowe Allegro Rosyjska wersja.. ale język da się zmienić. Pomijam fakt absurdu że ta gra na pc wciąż kosztuje 100zł a na konsole już nie wiele więcej bo 130... A tak przy okazji: jest sens kupowania tej gry? Czy są jakieś normalne serwery na ktorych nie ma cziterów czy ta zaraza na tyle się rozpowszechniła że nie można normalnie pograć? Ani okazja ani przekręt. A tanio bo: Mój szwagier już pare miechów wstecz kupił rosyjską za 50zł. Ale nerwów to kosztowało. Po spolszczeniu, co jakiś czas miał jaja bo po właczeniu steama nie wiedzieć dlaczego zaczynała sie pobierac spowrotem ruska wersja i był niemały problem. Było to zależne od języka steam chyba lub serwerów, nie wiadomo. Ale odradzam ruski klucz bo potrafi zdegradować nerwy... Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zauważyliście że pojawił siękolejny platny mappack? Strike i vacant kusi, ale znów chca 14 ojro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Nie wiem jak na PC ale na x0 Resurgence mappack jest już około 2 miechów, jak nie lepiej. Sam kupiłem i nie żałuje bo Vacant to jedna z lepszych map w grze, a Spas12 albo AA12 + UMP45 wymiatają tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zauważyliście że pojawił siękolejny platny mappack? Strike i vacant kusi, ale znów chca 14 ojro... Na steamie od 2 msc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 ... no tak. Nie zmienia to faktu, że nawet nie raczyliście o tym tutaj wspomnieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) ... no tak. Nie zmienia to faktu, że nawet nie raczyliście o tym tutaj wspomnieć ;) Widać nie było sensu ;) 2 odgrzewane mapki z MW + 3 nowe... Jak Cię kuszą stare mapki, to taniej wyjdzie kupić CoD'a 4 :D w sumie fajnie by było gdyby oba dodatki razem kosztowały 13 ojro, bo dawać ~26 euro za "tylko" nowe mapki do multi, to trochę drogawo... Edytowane 6 Września 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Wiem, że to nie jest forum mw2 ale pozdro dla panów z polskiego klanu W-wo Wielichowo, nie wiem jak tak można ludziom psuć rozgrywkę, cały klan wallhacki Edytowane 10 Września 2010 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...