BrechZiom3000 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Witam! Chce zmienić monitorek mam starego ld 17" i chce kupic lcd 22". tylko oczywiscie nie wiem jaki. Teraz występują 2ms i 5ms czas reakcji czy to duża różnica ? a takze ten kontrast co to dokładnie daje i czy musi być jak najwięcej ? Spodobały mi sie 2 monitorki na allegro : http://www.allegro.pl/item452220177_fabryc...fv_express.html http://www.allegro.pl/item449605303_rewela...0_1_wys24h.html mogą być ? czy sie nie opłaca żadnego z nich? jak tak to podajcie jakiś inny przykład. ten lg ma 2ms a ten benq ma full hd ale 5ms i cena jest rożna wiec nie wiem juz sam :( prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zdecydowanie polecam tego LG-ka.Jest dobry,ładny i wypasiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Tez polecam w2252tq. Mam i jest swietny jak za ta cene. Tylko po co ryzykowac z allegro jak mozna miec szybko i profesjonalnie w sklepie. http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-22-lcd-w...352.329003.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Tylko po co ryzykowac z allegro jak mozna miec szybko i profesjonalnie w sklepie. http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-22-lcd-w...352.329003.html No tak, lepiej przeciez zrobic komus reklame... Nie wiem czy zauwazyles ale monitor z tamtej aukcji rowniez sprzedawany jest przez sklep. A co do samego monitora to polecam, niedawno mialem okazje sie nim pobawic i powiem szczerze ze jakosc obrazu i wykonania jest naprawde nieprzecietna jak za te pieniadze. Edytowane 13 Października 2008 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Tez polecam w2252tq. Mam i jest swietny jak za ta cene. Tylko po co ryzykowac z allegro jak mozna miec szybko i profesjonalnie w sklepie. http://www.agito.pl/powyzej-19/lg-22-lcd-w...352.329003.html profesjonalnie to się zgodzę ale że szybko to już nie, ja czekałem 5 dni roboczych na przesyłkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Czyli w tym przedziale cenowym nie kupi się nic lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) profesjonalnie to się zgodzę ale że szybko to już nie, ja czekałem 5 dni roboczych na przesyłkę To widac ja mam chody, bo zamowilem w poludnie a juz nastepnego dnia o 10 rano kurier zapukal. Wiec nawet dobe im to nie zajelo, a przesylka pol kraju przebyla Czyli w tym przedziale cenowym nie kupi się nic lepszego? Jak kupowalem 3 tygodnie temu, to nic w tej cenie lepszego nie bylo. Edytowane 13 Października 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Nikt nic nie mówi o Benq, może jest jakiś jego użytkownik tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Ku..... ! Tydzień temu kupiłem Benqa jak w podpisie za 520zł a tu 22" za kilka dyszek więcej ach, BTW ten benq jest naprawde niezly, materiały IMO lepsze niż w iiyamie a obaz jak na moje oko to identyczny a czas reakcji 2ms czy 5ms jest niezauważalny w różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) ja osobiście mogę polecić LG L225WT... :) używam od ok 1,5 miesiąca i jestem prze-zadowolony :) Edytowane 13 Października 2008 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrechZiom3000 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 kusi mnie te full hd :( czy to w ogole jest potrzebne na czym to polego ? kiedy sie uzywa obrazu w full hd ? moze mnie ktos uświadomić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Chyba podczas oglądania filmów i grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrechZiom3000 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 nadal nie wiem na jaki sie zdecydować :( pomóżcie mi podjąć decyzje... ten benq jest zły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Sam zastanawiam się nad kupnem takiego monitora no i te 100zł w różnicy to całkiem sporo. Dodatkowo w kwestii wyglądu wygrywa benq, ale to sprawa mniej ważna niż obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Bierz LG, już sama jego popularność na tej aukcji powinna Cię przekonać, zostało 6 z 80 sztuk. O Benq raczej mało kto się tu wypowie, poszukaj tematu o nim w dziale o monitorach (o ile jest taki temat). Pewnie ten benq nie będzie zły, ale powiedz szczerze, potrzebne Ci fullHD? Grafa nie da rady w grach przy takiej rozdzielczości, a filmy HD zajmują po 15GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Jeśli chodzi o Benq to robi bardzo dobre monitory. Sam używam od roku monitora tej firmy i jest naprawdę rewelacja. Osobiście brałbym Benq, bo przekonałem się, że w przyzwoitej cenie dostaje się porządny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o Benq to robi bardzo dobre monitory. Sam używam od roku monitora tej firmy i jest naprawdę rewelacja. Osobiście brałbym Benq, bo przekonałem się, że w przyzwoitej cenie dostaje się porządny sprzęt. Ale BENQ nie daje 30 dniowej gwary na bad pixele, jak LG. I rozdzialak full HD bez topowego sprzetu(hd4870 czy GTX-a) mija sie z celem. Benq nie robi az tak dobrych monitorow. Edytowane 15 Października 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amd79 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 22" LG Flatron W2252TQ mam taki i sobie go chwale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Jak kupowałem monitor na przełomie kwietnia i maja to ten lg też był polecany jako najlepszy w swoim przedziale cenowym tylko że wtedy był za 900. Wzasadzie ciągle go polecają jako monitor 22" tylko przedział cenowy spada :wink: A monitorek mam i polecam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamusial Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Również posiadam W2252T-PF i mam jedną uwagę: monitor piszczy przy ustawieniu jasności innej niż 100%. Dźwięk nie jest donośny, ale jeżeli masz wyciszonego kompa i ogólnie cicho w domu, to jest słyszalny. Poza tym rewela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Wszystko, tylko nie ten LG. Dla mnie jest on obleśny. Jest jakakolwiek inna opcja jest dostępna w tej cenie? Sam obraz mi odpowiada, testowałem. Po prostu nie mogę patrzyć na obudowę tego monitora, wybaczcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_94 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Jest jeszcze jedna propozycja - LG L227WT-PF, bardzo fajny monitorek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Mam tego LG, jest bardzo dobry tylko szkoda ze na themie klasyczny windows troche nieczytelne są litery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...