wegorz91 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Witam, Jako fan fast żarcia :D ide dziś do kfc w Krakowie w carrefourze na zakopiance i moim oczom ukazuje się Burger King :wub: Za nie długo będzie otwarty :wink: Co sądzicie o tej restauracji ? Mi bardzo smakuje ich jedzenie i nie mogłem się doczekac kiedy znów będzie w krakowie :) Ktoś może wie czy w Galeriach też będzie BK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Wolę bardziej niż McDonalda ale mniej niż KFC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 No to zależy na co mam ochotę i koło czego jestem akurat.Choć żarcie mają dobrę,lubię tak samo jak Kfc.McDonald wysiada imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Ciekaw jestem kiedy otworzą coś u mnie. Kiedyś był w Katowicach BK ale pozniej powstalo tam KFC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 No w Wawie juz kilka jest ;] Oczywiscie wole bardziej niz maca no i nazrec sie mozna bardziej i smaczniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Pojtrójny Whooper = kanapka niezjadalna ze wzgledu na wielkosc ;) prawie 500g martwej wagi A tak serio. Ostatnio jadłem Burger Kinga w Austrii i jeśli w Polsce smakują te buły tak samo to IMO bez problemu wygrywa McD. Jeśli chodzi o ratio "cena-nawpie..dalnie sie" to tak jak wspomniałem: Pojtrójny Whooper. W sumie mogliby to sprzedawac jako menu rodzinne :lol2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 ja ostatnio jadłem w Niemczech i te we Wrocławiu są o niebo lepsze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) "Bo nasza kiełbasa(kotlety) już dawno ich przegoniła ;)." Ja pamiętam czasy kiedy burgerking był już we Wrocku , ale nie wiem dlaczego zniknoł. Teraz znów się pojawia ;). Edytowane 24 Października 2008 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 A ja czekam dalej :mad: jeszcze nie otwarli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 W MCD łątwiej te buły do buzi wsadzić xD oraz mcd ma mcdrive.... do najbliższego BK mam 20km stania w korkach etc... jeszcze nie byłem ale od roku sie wybieram.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 W Magnolii we Wroclawiu jest juz od jakiegos czasu, powiem tak mieso imo smaczniejsze od tego w mcd ale cenowo bez rewelacji... aha noi w przypadku wroclawskiego bk stwierdzenie "fast food, slow service" nabiera nowego glebszego znaczenia (zdazylo mi sie raz na 2 cheesy czekac 15min!!! incydent ale zapada w pamiec :angry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość croolick44 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Jak dal mnie to nic specjalnego. Kanapki jakieś niedobre mają. To już Mac jest chyba lepszy. Chociaż też nie przepadam. Kebaby rządzą :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jedyny fast food jaki ostatnio mogę jeść to te tureckie kebaby. No skurczybyki takie to dobre mają, że Mc i BK słabną na starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guldur Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Lata temu byl we wrocku, pozniej przerobili go na sklep rowerowy.. :D Od czasu Fekalia Park wrocil i imo to najlepszy z masowych fastfoodow, znacznie smaczniejszy od mcd itp do tego taki potrojny whooper - mmrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 BK w Krakowie?! :D Zajebiście, wreszcie spróbuję ich wyrobów! :) Czad! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Ja dostalem karte znizkowa :P Mam whoopera + frytki za 8zl :P Ostatnio prubowalem zjesc w Macu, nie wiem jak ludzie moga tam chodzic majac BurgerKinga w tym samym centrum handlowym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Jedyny fast food jaki ostatnio mogę jeść to te tureckie kebaby. No skurczybyki takie to dobre mają, że Mc i BK słabną na starcie. IMHO nie ma co porównywać tego jedzenia. U mnie w mieście dostajecie polędwicę (powinna być baranina), świeże warzywa i frytki (firmy Mccain), więc to nie ta klasa co MD, KFC czy BK. :) Nie ma sztucznych przetworów, więc niczym to nie ustępuje domowemu obiadkowi. Kebaby wyprzedzają powyższe burgery dosłownie wszystkim. Dodatkowo jedzenie ich przez miesiąc nie owocuje utrotą zdrowia (polecam film Super Size Me ) ;) Ja też jakoś nie mogę się przekonać do BK, kiedyś w rankingu żywienia zajął jeszcze niższe miejsce niż McD ;) ale ja i tak preferuję KFC. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 grvich A gdzie BK w KRK się znajduje? Albo gdzie ma się znajdować, bo jakoś nie słyszałem żeby był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) grvich A gdzie BK w KRK się znajduje? Albo gdzie ma się znajdować, bo jakoś nie słyszałem żeby był. w CH zakopianka, tylko nie wiem czy juz otwarte, bo juz z pol roku jest napis 'wkrótce otwarcie' :) Edytowane 25 Marca 2009 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ciekaw jestem kiedy otworzą coś u mnie. Kiedyś był w Katowicach BK ale pozniej powstalo tam KFC. Teraz tam jest księgarnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Jeszcze nie otwarli BK, byłem ostatnio i dalej piszę wkrótce.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 W Poznaniu w Galerii Malta jest BK otwarty :D ale jak byłem na otwarciu i chciałem coś tam zjeść to akurat system padł i zamknięte. Zresztą w KFC i dwóch innych podobnie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 byłem w aleri malta, zjadłem podwojnego whooppera + duze frytki + duza cola. ogolnie nie jestem zadowolony, za 18 złoty mozna lepiej zjesc. i teraz najlepsze, 100% bardziej wole mc chickena z maca od whooppera , nie iwem jak inne kanapki. no i frytki jakies inne. bez rewelacji. to tak ode mnie. i w sumie wychodzi ze kfc > mc / bk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 +1, wszyscy sie tak zachwycają ze ten potrójny Whooper taki duż y i nie do zjedzenia... bo ja wiem? Smakowo jadłem lepsze rzeczy, a i do ilości mógłbym sie przyczepić bo po zjedzeniu całego zestawu dalej byłem głodny, a wcale gruby nie jestem, zwyczajnie jem dużo a waże 65kg. Za cene tego zedtawu to dwa kebaby można mieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kraków dołączył do sieci BK :wink: Jak by inaczej musiałem skosztować Whoopera z bekonem i serem, bardzo dobry i zdecydowanie większy i smaczniejszy od Big Maca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 poza tym burger king griluje burgery a nie smaży na głębokim oleju jak McD i dla tego jest zdrowszy i smaczniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Burgery w MCD wrzuca sie zamrożone na grilla elektrycznego, a co do burgerów z kurczaka (McChicken,Pikantny kurczak burger, McNuggets) to wrzuca się w olej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 poza tym burger king griluje burgery a nie smaży na głębokim oleju jak McD i dla tego jest zdrowszy i smaczniejszy. Tu i tu mięso na burgery się grilluje :wink: Jadłem w BK tylko raz jakis czas temu (nia pamietam nawet co dokładnie) i jakos nie zasmakowało mi - mięso nie solone, kanapka jałowa jakaś taka. Wole już chyba McD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 BK jest od dawwwwwna u mnie w mieście i jak mam wybierać między nimi, a MCD to wolę iść do budki na Samie :lol2: Jadłem u nich już chyba wszystko i naprawdę wolałbym iść do MCD, albo do budki na Samie zamiast tam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Tłumacze to sobie tylko kiepską obsługą w tym BK bo z dzisiejszego śniadania nie jestem zadowolony a specjalnie pojechałem 5km. Nie dość że osoby obsługujące kasę są zielone to długo się czeka na kanapki bo " się robią " a jak ją już dostane to jest zimna :blink: .... Może pech nie wiem, mam nadzieje że następnym razem tak nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...