The_Structor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 chodzi o programy, ktore wart miec i powinno sie miec, do testowania, podkrecania itp...jelsi podajecie nazwy podawajcie od razu linki, zeby nie trzeba bylo szukac =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Temperatury : Speedfan MBM Benchmarki : 3DMark 2K1 3DMark 2K3 Sisoft sandra Stability: Prime95 inne: WCPUID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 NO do krecenia karty najlepszy jest Riva Tuner (moim zdaniem) niestey nie wiem skad go mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 NO do krecenia karty najlepszy jest Riva Tuner (moim zdaniem) niestey nie wiem skad go mam Download Riva Tuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 NO do krecenia karty najlepszy jest Riva Tuner (moim zdaniem) niestey nie wiem skad go mam polecam: www.google.com :P chyba ze masz modemik to sorry, bo faktycznie szkoda czasu <powaznie> babcia tpsa czycha na kazda twoja minutke <smiech> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 sisoftsandra, 3dmark2001/2003, riva tuner, prime95, wcpuid to wedlug mnie najpotrzebniejsze pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 I do tego OPN-462. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a opn sie nie przydaje bo z seri procka mozesz wyczytac wszycho co jest ci potrzebne no chyba ze nie znasz oznaczen to wtedy tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ludzie dawajcie od razu linki !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ludzie dawajcie od razu linki !!!!!! :D I kto to mowi, ten ktory polecal google :lol: ;) ;) :D pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 niektorzy ludzie nigdy niczego waznego nie zrozumieja, chodzilo o to, ze gdy polecilem google tamtemu panu, to tylko po to, zeby podal nastepnym razem link, ktorego nie mial!! dawanie linkow ulatwi suzkanie programow i czas m. in. modemowcow... n/c mam nadzieje ze teraz pojales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 niektorzy ludzie nigdy niczego waznego nie zrozumieja, chodzilo o to, ze gdy polecilem google tamtemu panu, to tylko po to, zeby podal nastepnym razem link, ktorego nie mial!! dawanie linkow ulatwi suzkanie programow i czas m. in. modemowcow... n/c mam nadzieje ze teraz pojales chlopie daj se troche na luz nie widziales ";)" i jeszcze kilku buziek przy tekscie ktory napisalem??? :? Niektorzy ludzie niczego nie rozumieja :) to taki maly zarcik byl :D :D :D a co do linku to prosze OPN-462 a nad modemowcami to nie ma sie co uzalac sytuacja jest jaka jest i nic sie nie zrobi sam jade na modemie od paru lat i mowi sie trudno jak cza to cza :evil: pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja mam SDI ale wiem co to znaczy modem, ok bo nam temat na OT zjezdza, teraz tylko linki i komentarze do nich plz =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 sisoftsandra, 3dmark2001/2003, riva tuner, prime95, wcpuid to wedlug mnie najpotrzebniejsze pozdrav Lagier Ja zamiast WCPUID zacząłem używać CPU-Z (mały fajny - podaje nastawy pamięci, napięcie proca, płytę główną - chipset /oba mostki/ wersję biosu ... dla mnie fajno) http://www.cpuid.com/download/cpu-z-116.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 cpucool - do podkrecania z pod windy (szczegolnei przydatny na niektorych ECS0ach ) fsb co 1 :} www.benchmark.pl w plikach do kart ati rage 3d tweaker 3.8v do oc kart ze stajni ati i jeszcze jesli r9000 to hoger i tu luknac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=334583#334583 fraps ..ilosc fps w karzdej grze ..www.benchmark.pl dusbuster - usuwa smieci z systemu . zaraz po instalacji win wywala 300mb z kad i co nie wiem a z kad go mam tez nei pamietam z jakiejs płyti satr downlader -akselerator do sciagania z kad tez nei wiem no i operke ..zamiast IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 AIDA32 coś w stylu Sandry, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 JA podam na razie: - 3D Mark 2001 SE - 3D Mark 2003 - PCMark 2002 - CCR2002 - Si Soft Sandra 2003 - Code Creatures - CPU Bench - HD-Tach - DronesMark Linki zapodam jak znajdę i będę miał trochę więcej czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A jaki program do testowania stabilności proca (czytaj: przegrzewania)??? Poproszę od razu linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A jaki program do testowania stabilności proca (czytaj: przegrzewania)??? Poproszę od razu linka... link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...