Skocz do zawartości
The_Structor

PRGRAMY KTORE WARTO MIEC ( HARDWARE )

Rekomendowane odpowiedzi

niektorzy ludzie nigdy niczego waznego nie zrozumieja, chodzilo o to, ze gdy polecilem google tamtemu panu, to tylko po to, zeby podal nastepnym razem link, ktorego nie mial!! dawanie linkow ulatwi suzkanie programow i czas m. in. modemowcow...

n/c

mam nadzieje ze teraz pojales

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektorzy ludzie nigdy niczego waznego nie zrozumieja, chodzilo o to, ze gdy polecilem google tamtemu panu, to tylko po to, zeby podal nastepnym razem link, ktorego nie mial!! dawanie linkow ulatwi suzkanie programow i czas m. in. modemowcow...

n/c

mam nadzieje ze teraz pojales

chlopie daj se troche na luz nie widziales ";)" i jeszcze kilku buziek przy tekscie ktory napisalem??? :? Niektorzy ludzie niczego nie rozumieja :) to taki maly zarcik byl :D :D :D a co do linku to prosze OPN-462

a nad modemowcami to nie ma sie co uzalac sytuacja jest jaka jest i nic sie nie zrobi sam jade na modemie od paru lat i mowi sie trudno jak cza to cza :evil:

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sisoftsandra, 3dmark2001/2003, riva tuner, prime95, wcpuid to wedlug mnie najpotrzebniejsze  

pozdrav

Lagier

Ja zamiast WCPUID zacząłem używać CPU-Z (mały fajny - podaje nastawy pamięci, napięcie proca, płytę główną - chipset /oba mostki/ wersję biosu ... dla mnie fajno)

http://www.cpuid.com/download/cpu-z-116.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cpucool - do podkrecania z pod windy (szczegolnei przydatny na niektorych ECS0ach ) fsb co 1 :} www.benchmark.pl w plikach

do kart ati rage 3d tweaker 3.8v do oc kart ze stajni ati i jeszcze jesli r9000 to hoger i tu luknac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=334583#334583

fraps ..ilosc fps w karzdej grze ..www.benchmark.pl

dusbuster - usuwa smieci z systemu . zaraz po instalacji win wywala 300mb z kad i co nie wiem a z kad go mam tez nei pamietam z jakiejs płyti

satr downlader -akselerator do sciagania z kad tez nei wiem

no i operke ..zamiast IE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi