mawi91 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Witam, dziewczyna mojego brata przywiozła mi lapka w którym miałem wrzucić legalną winde i wygląda to teraz tak, że nie mogę odpalić kompa, ponieważ na ekranie powitalnym wyskakuje okienko, że najpierw trzeba aktywować windowsa i tu się zaczynają schodki, nie wiem co mam wybrać żeby zadziałało może ktoś się orientuje co trzeba wybrać itp (oczywiście w gre wchodzi aktywacja przez internecik a więc w tym przypadku iPlusa) Za odpowiedzi z góry dziękuję. Edytowane 31 Października 2008 przez mawi91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Na aktywacje było 30 dni. Wybrac trzeba po prostu aktywacje przez internet i tyle. Jesli z jakiegos powodu sie nie da wybierasz telefoniczną i dzwonisz na podany tam numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawi91 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 a możliwe jest żeby nie wykrywał internetu z iplusa ? bo przecież do internetu włazi się przez okienko z iplusa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Przy tego typu połączeniu jest to bardzo mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 mozliwe, zeby iplus nie dzialal, bo to badziewo dziala jak chce. w jednej chwili chce sie laczyc przez gsm a 5 sek pozniej laczy sie jako HSDPA. jest to chyba najwieksza pomylka jaka moze byc. blueconnec w tym samym miejscu w centrum miasta ma az 2 kreski zasiegu a plus ma zero :D poza tym jak netowa aktywacja nie dzialato 5 min na telefonie i po aktywacji telefonicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Witam, dziewczyna mojego brata przywiozła mi lapka w którym miałem wrzucić legalną winde i wygląda to teraz tak, że nie mogę odpalić kompa, ponieważ na ekranie powitalnym wyskakuje okienko, że najpierw trzeba aktywować windowsa i tu się zaczynają schodki, nie wiem co mam wybrać żeby zadziałało może ktoś się orientuje co trzeba wybrać itp (oczywiście w gre wchodzi aktywacja przez internecik a więc w tym przypadku iPlusa) Za odpowiedzi z góry dziękuję. Minęło 30 dni od instalowania systemu? Chyba tak, bo u mnie nic nie wyskakiwało, tylko siedziała w trayu taka ikonka z kluczykami i jak się na nia kliknęło to się chciało aktywować Zaznacz aktywację przez internet, rejestrować się nie musisz (to o następnym pytaniu) mozliwe, zeby iplus nie dzialal, bo to badziewo dziala jak chce. w jednej chwili chce sie laczyc przez gsm a 5 sek pozniej laczy sie jako HSDPA. jest to chyba najwieksza pomylka jaka moze byc. blueconnec w tym samym miejscu w centrum miasta ma az 2 kreski zasiegu a plus ma zero :D poza tym jak netowa aktywacja nie dzialato 5 min na telefonie i po aktywacji telefonicznej. Mój dziadek korzysta z iPlusa i poza limitem transferu 1gb/mies (dżizas!) to w sumie chodzi to znośnie, mówię oczywiście od HSDPA, bo już po GPRSie to tak średnio. Wszystko zależy do czego ktoś potrzebuje neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...