Itor Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 witam w spoczynku 50-54 stopnie w stresie 67-70 stopni mi taka temperatura nie przeszkadza ale jest bezpieczna dla tego procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak podasz konkretniejsze informacje niż taktowanie to może Ci odpowiemy. Jeszcze lepiej zrobisz, jak sam sprawdzisz: http://processorfinder.intel.com/List.aspx...&SearchKey= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 To jest normalna temperatura dla pentium. Grzeją się niesamowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak podasz konkretniejsze informacje niż taktowanie to może Ci odpowiemy. Jeszcze lepiej zrobisz, jak sam sprawdzisz: http://processorfinder.intel.com/List.aspx...&SearchKey= kod procka SL7E5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Postaram Ci się odpisać później jak jest u mnie, bo mam na drugim komp. ten sam procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Postaram Ci się odpisać później jak jest u mnie, bo mam na drugim komp. ten sam procesor ok czekam na info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 ok czekam na infoOdpowiem jutro wieczorem, bo jestem poza domem. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Odpowiem jutro wieczorem, bo jestem poza domem. Pozdr. chyba sie nie doczekam na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja mam P4, ale 3 GHz i mam 34-35 stopni w idle. Ale ja mam założoną Ninję z wentylatorem ustawionym na coś około 800rpm. Po puszczeniu go na 1200 temperatura spada do około 30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) chyba sie nie doczekam na odpowiedzSry za zwłokę ale przedłużył mi się wyjazd służbowy... No więc u mnie w idle 33-35C , po grzaniu nie przekraczam 54C . (z tym że ja mam chłodziwo Thermalright-a + wentyl 1100rpm ) . Jednak mimo to jeśli masz boxowe chłodzenie to tempy masz za duże.... Możliwe że wadliwe czujniki, spróbuj ewentualnie nałożyć na nowo paste + chłodzenie . Z drugiej strony nie przejmowałbym się... nic się nie spali :] Pozdr. Edytowane 11 Listopada 2008 przez hyper_2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Sry za zwłokę ale przedłużył mi się wyjazd służbowy... No więc u mnie w idle 33-35C , po grzaniu nie przekraczam 54C . (z tym że ja mam chłodziwo Thermalright-a + wentyl 1100rpm ) . Jednak mimo to jeśli masz boxowe chłodzenie to tempy masz za duże.... Możliwe że wadliwe czujniki, spróbuj ewentualnie nałożyć na nowo paste + chłodzenie . Z drugiej strony nie przejmowałbym się... nic się nie spali :] Pozdr. Temperatury akurat Itor ma w porzadku, pomiedzy boxem a tr jest ogromna roznica - wiec to 13 stopni roznicy jest jak najbardziej mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Temperatury akurat Itor ma w porzadku, pomiedzy boxem a tr jest ogromna roznica - wiec to 13 stopni roznicy jest jak najbardziej mozliwe. dzieki wszystkim za info moge wiec spac spokojnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...