Skocz do zawartości
Imperator

Co sie psuje...???

Rekomendowane odpowiedzi

Juz mi rece opadaja... nie mam pojecia co pada... zmiana systemu nie pomogla... objaw jest nastepujacy:

w WIN XP: typowa zwiecha... komp komp stoi (nie ma blue screena) myszka sie nie rusza

w WIN 98: zwiecha... przycisk START lub rzadziej Moj komputer zmienia kolorek... rozmazuja sie na rozowo... moze ktos mial tak samo...

komp jest jak w podpisie...

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz mi rece opadaja... nie mam pojecia co pada... zmiana systemu nie pomogla... objaw jest nastepujacy:

w WIN XP: typowa zwiecha... komp komp stoi (nie ma blue screena) myszka sie nie rusza

w WIN 98: zwiecha... przycisk START lub rzadziej Moj komputer zmienia kolorek... rozmazuja sie na rozowo... moze ktos mial tak samo...

komp jest jak w podpisie...

pzdr

Nie znam się na OC , ale na moje oko to wina procka

moze za bardzo podkecony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

procek byl odkrecany i nic nie pomagalo...

co do zwiechy.. to zreguly jest przy starcie systemu, jesli on wystartuje juz to potem jest luz (tak jest w WIN 98, w WIN XP wieszal sie losowo).

byly testowane rozne stery i zawsze to samo

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moje oko memorki nie wyrabiaja albo sie schrzanily :evil: wrzuc inne pamiatki albo przetestuj na jednej kostce (o ile nie masz 512mb w jednej kosci) oczywiscie na default fsb i timingach wtedy bedziesz mial 100% pewnosci

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wstanie ci komp bez ramu?

oj jak ty nic nie rozumiesz :o nie mowimy tutaj o jakims spalonym or smth like that ramie ktory wogole nie dziala (wtedy owszem komp nie wstanie) tylko o "uszkodzonym" ze wzgledu na zawyzone taktowanie i ostre timingi. Takie przypadki to norma nawet czasami nowe kosci zdarzaja sie walniete a co dopiero wyzylowane noname'y :twisted:

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wstanie ci komp bez ramu?

oj jak ty nic nie rozumiesz :o nie mowimy tutaj o jakims spalonym or smth like that ramie ktory wogole nie dziala (wtedy owszem komp nie wstanie) tylko o "uszkodzonym" ze wzgledu na zawyzone taktowanie i ostre timingi. Takie przypadki to norma nawet czasami nowe kosci zdarzaja sie walniete a co dopiero wyzylowane noname'y :twisted:

pozdrav

Lagier

myslisz ze beda sie "pluli" oto jak bede oddawal na gwarancji?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imperator, a sprawdziles czy to aby nie karta ci padla?

niby jak.... pozatym ze wstawic nowa... bo tak dziala bardzo dobrze... zero jakichs oznak padania czy cos (nie mowiac o glownym problemie, ktory zreszta podczas grania nigdy nie wystapil...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...