reed Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 stawiam na : Paszczak_PL Qperek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ja składam nominację dla ANTY SPECJALISTĘ OD KOMPUTERÓW- a jest nim- VEGITA2001 egzekwo z FRAZIREM :lol: :lol: :lol: Brawo pomysłu na recenzję czegoś, czego nie ma :lol: :lol: :lol: :lol: Popieram! Są też inne powody. Goście są mistrzami świata w lamerstwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 moze jakas nagroda dla Slayera za trafny typ :)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ale strzeliłem temat - żeście się rozgadali :D szkoda tylko że nie mogłem zrobic ankiety - za mało opcji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A co ze mna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 a w jakiej konkurencji ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 ANTY SPECJALISTĘ OD KOMPUTERÓW :D :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A co ze mna ? z toba cos ciezko ostatnio, gorycz czesto przez ciebie przemawia :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A co ze mna ? z toba cos ciezko ostatnio, gorycz czesto przez ciebie przemawia :? 8O Po kiego grzyba reanimujesz stary topic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A co ze mna ? z toba cos ciezko ostatnio, gorycz czesto przez ciebie przemawia :? 8O Po kiego grzyba reanimujesz stary topic ??? Przeszkadza ci to w czyms ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 jak widac, jeshcze nie wshystko zostalo w nim powiedziane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja typuje siebie na....Anty-specjaliste(szczególnie po pewnej wpadce... :lol: ). A jeśli chodzi o specjaliste to według mnie Fudoshin mówi z sensem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 każdy z nas jest w czymś specjalistą... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 każdy z nas jest w czymś specjalistą... :lol: Taa...tylko w czym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 a może zrobimy amkietę na najgłupszego nicka :D ...wygrałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A co ze mna ? z toba cos ciezko ostatnio, gorycz czesto przez ciebie przemawia :? 8O Bo mi juz rece reed opadaja powoli ! To juz jest porazka co sie na tym forum dzieje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Rafał [CR]Gr00bY Mazur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ale to forum schodzi na psy :cry: po co ten post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...