Skocz do zawartości
mechl!n

Elf jest nagi

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z pojawieniem się patcha rozbierającego elfika w demie nvidi "Dawn" mam pytanko: udało się komuś uruchomić to demko pod emulatorem FX na GF4Ti4200? Jeżeli tak, to na jakich detkach i ustawieniach emulatora? Mowa oczywiście o demku bez patcha.

link do newsa o patchu

link do patcha

link do emulatora

link do dema

Efekt:

Dołączona grafika

Jeżeli temat nie pasuje na "Sprzęt" proszę o przeniesienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panom komputerowcom brakuje prawdziwej kobiety z prawdziwymi piersiami :D :D

Elfka przypomina kobiete, coraz lepiej im to idzie i sa na dobrej drodze. :D

Oj brakuje, brakuje :cry: Gdy sie wyglada jak postac z komiksu to ciezko "dorobic sie" prawdziwej kobiety pozostaje swiat komputerowej fantazji :wink:

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i d.pa-kwas. Doczytałem, że aby emulator działał trzeba zainstalować detki 40.41 a te dostępne są tylko w wersji dla win 2k/xp. Ja mam win98se i aż tak nie mam zamiaru się poświęcać. Jednak SZKODA...

Dexter- aż tak źle z Twoją powierzchownością :oops: ? Może odstąpię Ci trochę mojego uroku osobistego, bo mam go w nadmiarze 8) :D :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :)

Odpaliłem to cudo z patchem 8O , ale na moim sprzecie tego sie prawie nie da ogladać 1 klatka na 4 sekundy :(

Co nie zmienia faktu że elfka wyglada lepiej niż w orginale :twisted: .

Zmieniłem rozdziałkę, ale dalej bieda, a tam chba nie ma zadych opcji co do ilosci detali.

Może zna ktoś inne emulatory FX, albo sposób na regulację detali w tym demie bo przecież ma to chodzić tez na FX 5200, a ten potworem nie jest 8) .

Proszę o jakiegoś linka do stronki gdzie jest opis tego emulatora, moze da się coś jeszcze zrobić, bo stwierdzam naprawde warto poszukac sposobu na uchomienie tego :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i d.pa-kwas. Doczytałem, że aby emulator działał trzeba zainstalować detki 40.41 a te dostępne są tylko w wersji dla win 2k/xp. Ja mam win98se i aż tak nie mam zamiaru się poświęcać. Jednak SZKODA...

Zeby moc wlaczyc emulacje trzeba miec detki >= 40.41.

Probowalem odpalic to demo z wlaczona emulacja pod w98 i pod win xp,

pod roznymi detkami (40.41 i wyzszymi), za kazdym razem sie wywala (blad w fairy.exe)....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie odrazu podniecamy, ale ciekawośc bierze górę ;) A pozatym już wcześniej chciałem sprawdzić czy to demko (wtedy jeszcze w orginale) da się choć pół-płynnie odpalić na nie - FX. Teraz mam podójny pretekst :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem to cudo z patchem 8O , ale na moim sprzecie tego sie prawie nie da ogladać 1 klatka na 4 sekundy :(

Co nie zmienia faktu że elfka wyglada lepiej niż w orginale  :twisted: .

Zmieniłem rozdziałkę, ale dalej bieda, a tam chba nie ma zadych opcji co do ilosci detali.

Może zna ktoś inne emulatory FX, albo sposób na regulację detali w tym demie bo przecież ma to chodzić tez na FX 5200, a ten potworem nie jest  8) .

Proszę o jakiegoś linka do stronki gdzie jest opis tego emulatora, moze da się coś jeszcze zrobić, bo stwierdzam naprawde warto poszukac sposobu na uchomienie tego :twisted:

TUTAJ jest coś więcej o tym emulatorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakby tak patrzec to ATi sie cieszy bo wlasnie Nvidia wypuszczajac to demko oznajmila oficjalnie ze jej produkt nie jest w stanie przykluc uwagi ludzie wiec postanowili wyreczyc FX golymi cyckami :P to tez dobry marketing NV. Ale jakby nie patrzec ten szympans z demka 9800 tez jest nagi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co nie zmienia faktu że elfka wyglada lepiej niż w orginale  :twisted: .

Może zna ktoś inne emulatory FX, albo sposób na regulację detali w tym demie bo przecież ma to chodzić tez na FX 5200, a ten potworem nie jest  8) .

wyslij mi :twisted: :roll: 8) 8O screeny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...