reyden Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Popraw orta w nazwie tematu , mnie polonistka uczyła że uje się nie kreskuje . A co do konfiga , może być , rozważ zmianę na GF9600GT , GSO to teraz masakra z dostępnością , spytaj się w sklepie czy mają te karty na stanie , ja nie to zmieniaj na 9600GT. I nie natnij się na 9600GSO+ 512MB , to zwykły GSO pozbawiony połowy shaderów i jednostek teksturująch ( zwykły GSO ma 96 SP / 48 TMU/ 12 ROP , a GSO+ ma 48SP / 24 TMU / ?? ROP ) . Wydajność ma mniejszą niż 9600GT. Edytowane 4 Grudnia 2008 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Popraw nazwę tematu i jego pisownię... Bo jak nie, to mogę wlepić % i za nazwę i za ortografię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Pieetraass, każda wypowiedź przed poprawieniem błędów ortograficznych w temacie zaowocuje ostrzeżeniem. Nie żartuję. EDIT: Ha, Miguel707, już tu byłeś. Zauważyłem dopiero po napisaniu posta. ;] Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) @Sikor Dałem po prostu czas na poprawę..... .... i ten czas powoli się kończy. PS. http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...73#entry3158973 Czyż to nie powielanie? Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Daj mu szansę. ;] Jeżeli nie czytał tematu, to nie może wiedzieć o wiszącym nad nim mieczem. Ostrzeżenie tylko w wypadku, gdy coś skrobnie tu bez poprawienia tematu. Nie. To raczej nie jest powielanie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dobrze. W takim razie czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieetraass Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dopiero dziś wszedłem na temat i go trochę poprawiłem . Sorka za błędy. A ten 2 temat dałem by się dowiedzieć gdzie kupie tę części razem , w jednym sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 A nie można było zapytać o to w tym temacie? Na szczęście poprawiłeś błędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieetraass Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ok czyli: Płyta główna - ASUS M2NPV-MX Posiadam Ram - 2gb chyba Kingston 800 MHz lub 2 x 2 gb zależy od funduszy 75zł lub 150 Karta graficzna - Gainward 9600GSO 768MB lub GF9600GT Procesor - Athlon 64 x2 5200+ s.AM2 BOX 225 Zasilacz komputerowy - ModeCom 350 Jeśli GF 9600GT to który ? http://x-kom.pl/index.php?search_var=GF+96...p;szukaj=Szukaj ? i Czy lepszy jest ten GSO czy GF..GT ? jeśli będzie ceny są podobne/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...