kojak_ct Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Panowie. Zaznaczcie sobie w kalendarzu 16 października jako dzień wolny od pracy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 tej gry nie będzie na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Nie, tylko PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Do premiery jeszcze ponad 2 tygodnie, pojawiają się za to kolejne recki ;) Polygamia, gry-online.pl Btw co do mp (open beta ruszyła dziś, jak wrażenia ?) Multi w Uncharted 2 niesamowicie przypomina kilkukrotnie przyspieszone Gears of War 2 A miało być bez porównań do GoW'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Przeczytajcie to: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7091...ng_Thieves.html Pierwsza gra na poly, która dostała 6! :) A mówiłem, że to będzie rewelacyjna gra tak jak część pierwsza? :) Jeszcze tylko 2 tygodnie! :) Oby Sony zarobiło miliony na tej grze! :) Tego im życzę. ;) Beta multi już się zasysa. Miliony się na nią rzuciły bo idzie jak krew z nosa! :) Edytowane 29 Września 2009 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 No, no... Polygamia pierwszą "szóstkę" wystawiła. Brawo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Szkoda że cena to 190zł, trzeba będzie poczekać na używki ;), na razie ściągam betke, może do wieczora zagram. Uncharted 1 przeszedłem 3 razy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Gram w betę od 2 dni i powiem tyle - najlepsza giera, jaką widziałem na PS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Pierwsze 10min s singla dla niecierpliwych. :) http://www.youtube.com/watch?v=z6ZOk6w5mnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 I wywiadzik z ND. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7117...aughty_Dog.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 yes yes yes :D moja kopia zostala juz wyslana :) moge sie jej spodziewac w srode najpozniej w czwartek :D az mi sie sam banan na ustach robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Jak by ktos chciał to od wczoraj w saturnie na targówku w Warszawie gra jest dostepna. Kumpel przez przypadek odkrył przejeżdzając :) Mieli szybciej niz takie sklepy jak ultima, mad games itp. co jest nieco dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Gralem 4 godziny narazie, gra dostaje ode mnie 10/10. Mistrzostwo. W saturnie 199zl Edytowane 14 Października 2009 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 @apo5 - w taką pogodę jestem w stanie wytrzymać jeszcze, na Targówek za daleko ;) mieli dziś wieczorem w gamesworld w tarasach mieć, ja się wstrzymuję do piątku, żeby na spokojnie wszystko ogarnąć, jutro 8-20 na uczelni ;/ ps. wiesz może ile sobie saturn za tą przyjemność liczy ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Jak by ktos chciał to od wczoraj w saturnie na targówku w Warszawie gra jest dostepna. Kumpel przez przypadek odkrył przejeżdzając :) Mieli szybciej niz takie sklepy jak ultima, mad games itp. co jest nieco dziwne.Bylem dzis w Mad Games i sytuacja wygladala tak, ze na 2 zamowione kartony z preorderami przyszedl jeden. Obserwowac jak klient przyjechal specjalnie po Uncharted i slyszy, ze mimo zamowienia, nie ma dla niego egzemplarza (mimo ze mial byc na 100%, bo sie upewnial mailowo) - bezcenne ;) Wszystko przez pogode, kanal straszny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) Wszyscy mają Uncharteda! Mam i ja! :D Akurat wczoraj wracając z Warszawy postanowiłem zajechać do kieleckiego MM specjalnie po uncharteda i okazało się, że przy mnie mięli dostawę więc nie mogłem się oprzeć mimo ceny 229zł. :) I tak jeździ ze mną drugi dzień. Już nie mogę się doczekać 23.00 kiedy wrócę do domku i włożę płytkę w czarnulkę. Yeaaaa :) Ps. Gość w MM, który wykładał grę na półkę był nią niezwykle zafascynowany. :) Tak namiętnie mi o niej opowiadał, że nie mogłem się nadziwić jego oddaniu kultu Uncharted. :) A ile kopii nawieźli to głowa mała. :) Edytowane 15 Października 2009 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 ja wlasnie wrocilem do domu z wielka nadzieja ze moze w koncu dzis expresowa wysylka z game.co.uk dotrze do mnie no i .... sie nie zawiodlem :D teraz tylko obiad/kawa i odpakuje te stalowe pudeleczko meheheh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Też już mam, nie wytrzymałem i kupiłem w tarasach, ale i tak taniej od kojaka (215 ;p) i tu szał się kończy, nie mam głośników (jutro microlaby odbieram) :mur: Panowie - jak już pogracie trochę - dajcie znać jak się w praniu ta polonizacja prezentuje i czy warto (bo się wstępnie na oryginalną ścieżkę nastawiam) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) jesli angielska edycja bedzie z jakas polonizacja to sprawdze jednak na pewno nie bede gral z polskim voicoverem :D Edit: u mnie tylko angielski jezyk choc troszke to dziwne poniewaz, jest opcja jezykowa ale po kliknieciu na nia pokazuje jedynie english wiec innych ni ma Edytowane 15 Października 2009 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Zamiast dojść do wanny i wziąć kąpiel to doszedłem do 3 chapteru. Gra rewelacja!!! :D Zaraz do niej wracam. Muszę wziąć szybki prysznic hehe. Jeśli chodzi język to włączyłem do testów PL i tak już zostało. Jedna z najlepszych jak dla mnie polonizacji. W końcu się postarali. Widać, że z każdą grą jest zdecydowanie lepiej. Śmiało mogę polecić nasz język jako podstawowy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 zadbali chlopaki z naughty dog o szczegoly nie ma co :) gdy drake sie "zmoczy" to jego ubranie rowniez, to juz bylo w poprzedniej odslonie jednak tym razem jezeli nasz brunet sie zmoczy to mokre ubranie jest tylko do tego miejsca gdzie siega/siegala woda ;) az zaraz sobie odpale drake's forutne by zobaczyc czy przypadkiem jakos przeoczylem ten szczegol wczesniej. ah i jeszcze pytanko jest tam sklepik gdzie mozna kupic/zdobyc rozne filmiki itp jednak podobno jest mozliwosc o ile sie posiada savy z drakes fortun zasilic te fikcyjne konto jakims $$ tylko jak ? savy sa ale nie pozwala mi gra tego zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 U mnie też save'y są, ale gra ich nie widzi, znaczy wciskam kwadrat w sklepiku, szuka i odpowiada, że nie znaleziono ;/ znaczy no, wyłamałem się i zagrałem bez dźwięku (2 chaptery na próbę ;p), jutro podejście nr 2 z Boberkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Ależ ta gra jest prześliczna!!! To co zafundowali nam chłopaki z ND to czysta poezja. Grafika, muzyka, grywalność = niesamowity klimat połączony z humorem bohaterów!!! :) W to trzeba zagrać by to poczuć. No i polonizacja na medal. Sally mówi, że ble ble ble jak dziwki w kościele, Nathan: przyprowadzasz dziwki do kościoła? Sally: Czemu nie. :) hehehe. Pewnie coś tam da się poprawić ale ani razu nie przyszło mi na myśl, by zmieniać na EN. Nie mogę się od tej gry oderwać ale spać też kiedyś trzeba. :P Mam za sobą 24% i gdyby nie zmęczenie to wiadomo co bym robił. :) Cieszę się, że wybrałem tą platformę. Dla takich gier warto mieć PS3. :) PS. Moczenie do poziomu wody było już w jedynce. Zauważyłem to na samym początku demka bo to była swego rodzaju innowacja. ;) Pozdrawiam :) Edytowane 16 Października 2009 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Skonczylem wlasnie na normalu w 10 godzin. Gra roku jak dla mnie. Brak mi slow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Aj kusicie Panowie :) kusicie, ja poczekam jeszcze do czasu aż pokażą się używane..., U1 zrobiło na mnie mocne wrażenie :) ciekawe jak będzie z 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Nie czekaj tylko idź po swoją kopię. Raz do roku możesz to zrobić? Nie zawiedziesz się. Niech ND ma coś za swoją ciężką pracę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (...) Niech ND ma coś za swoją ciężką pracę. :)Taaak, podaruj im te 30% :) Zaraz robię wypadzik do olsztyńskiego MM po swoją kopię. Wg. ulotki reklamowej płytka kosztuje 179 zł :) czyli jak na razie najtaniej wśród forumowiczów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Co za zdziercy w tym kieleckim MM! A w empiku jeszcze lepiej bo po 249zl!!! Toż to rozbój w biały dzień! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Co za zdziercy w tym kieleckim MM! A w empiku jeszcze lepiej bo po 249zl!!! Toż to rozbój w biały dzień!Nie, to EMPiK <_< IMO gry na konsole to cena NAJWYZEJ 199 (nie liczac kolekcjonerek). Wszystko ponad to zdzierstwo i lepiej poszukac "normalniejszej" ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Ehh, kumpel z pokoju obok już gra, a ja mam cały weekend zawalony. Cóż w mojej czarnuli wyląduje dopiero w poniedziałek. Na tyle co widziałem, to wygląda świetnie, ale to żadna nowina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...