c3zi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, Chciałbym dowiedzieć się co sądzicie nt serwisu: http://3paste.com Dla autoryzowanego użytkownika dostępne są opcje: - Komentowanie kodów, - Swój własny folder z kodami ( możliwość edycji, usuwania ), - Wybór czy kod ma być dostępny dla wszystkich, - Zakładnie hasła dla konkretnego kodu. Dla nieautoryzwonaego ( jak i równie dla autoryzowanego ) użytkownika dostępne są opcje: - Dodawanie kodu ( oczywiście wybór języka programowania ), - Pobieranie danego kodu, - Drukowanie kodu. - Opcja czy można komentować kod, - Kod prywatny. Proszę o opinie oraz uwagi. Napiszcie czy serwis powinien zostać w obecnej postaci, czy może należy wzbogacić go o możliwość dodawania komentarzy, edycji kodów przez innych użytkowników itp. Serdecznie dziękuję za wszelkie uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Bardzo fajnie pod względem layout'u. Trochę odstaje podstrona ostatnio dodane ze względu na niebieską tabelę, ale jest bardzo ładnie. To co mi się rzuciło w oczy: - logo zbyt blisko krawędzi ekranu - w stopce odstęp między copyright'em - linkami - językami nie jest równy (ten z copy - linki jest odpowiedniejszy) - brytyjska flaga powinna być niebieska Edytowane 12 Grudnia 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3zi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Bardzo fajnie pod względem layout'u. Trochę odstaje podstrona ostatnio dodane ze względu na niebieską tabelę, ale jest bardzo ładnie. To co mi się rzuciło w oczy: - logo zbyt blisko krawędzi ekranu - w stopce odstęp między copyright'em - linkami - językami nie jest równy (ten z copy - linki jest odpowiedniejszy) - brytyjska flaga powinna być niebieska 1. Poprawione :) 2. Poprawione :) 3. Jak znajdę to poprawię ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 trochę mieli przed wczytaniem czegoś dłuższego. Kod trzymasz pokolorowany czy kolorujesz przy odczycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Przeciez widac ze to geshi. Miałem cos podobnego zrobione tylko nie przywróciłem popostawieniu nowego serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3zi Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dynamicznie koloruje. W poprzedniej wersji bylo cachowanie, teraz musialem tymczasowo zrezygnowac z cachu, niedlugo powinien wrocic i bedzie znaczna poprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3zi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, Została wydana nowa wersja serwisu, a w niej: - grupowanie kodów. Można wiele kodów przypisać do jednej grupy, - delikatna zmiana designu, - komentowanie kodu, - rejestracja bez uciążliwego captcha :P - logowanie na dłuższy okres, - oraz wiele innych mniej lub bardziej widocznych opcji. Wklej swój kod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Lewe panele zupełnie mi nie pasują - poprzednio było znacznie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 mnie irytują hinty które za wszelką cenę chcą towarzyszyć mojej myszce, gdziekolwiek ona podąża ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3zi Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Dodano cytowanie kodu. Dzięki temu nad jednym kodem może pracować grupa osób :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...