bialyikar Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Po zmianie uprawnień swojego konta z administratora na "użytkownik standardowy" lub "użytkownik z ograniczonym dostępem", nie chce mi się uruchomić program RMClock. Pojawia się taki błąd: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 A jaki masz problem? Czy po prostu chciales pokazac błąd, w którym masz wszystko napisane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyikar Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) A jaki masz problem? Czy po prostu chciales pokazac błąd, w którym masz wszystko napisane?Przecież napisałem o co chodzi. Program działa bezproblemowo na koncie Administratora i kontach należących do grupy administratorów, ale po zmianie konta na "użytkownik standardowy" lub "użytkownik z ograniczonym dostępem" program przestaje się uruchamiać i pokazuje błąd. Domyślam się, że program potrzebuje odpowiednich uprawnień do uruchomienia, ale nie wiem gdzie to ustawić. Inaczej, jak uruchomić program z innymi uprawnieniami niż uprawnienia ustawione dla konta na którym dany program jest uruchamiany? Edytowane 28 Grudnia 2008 przez kari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Przetłumacz sobie ten komunikat. Wspomina on właśnie coś uprawnieniach itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 1. Nie podałeś nawet, o jaki system operacyjny chodzi. 2. Jeśli to Vista (wnioskując po stylach), to musisz dać użytkownikowi pełne uprawnienia (odczyt/zapis) do katalogu, w którym znajduje się program lub zainstalować go w miejscu, gdzie uprawnienia mają wszyscy - np inna partycja niż C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...