adrian3369 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Mam Problem z Funkcją Aero W Oryginalnym windowsie Vista home premium ( nie przelączają sie okna w trybie 3w ani nie można wogle znaleźc opcji ze zmienianiem Kolorów w trybie Aero - Sytuacja Zaczeła sie od najnowszych Sterowników ( pobranych u producenta ) force ware 180.48 ( czy jest konieczne żebym wgrywał stare stery ? co wogle jest niezrozumiałe , lub może to wina czegoś innego . dzięki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jeżeli Win+Tab nie działa, to chyba masz Aero wyłączone. A jak chcesz, żeby było wszystko ładne, to postaw na osobnej partycji Ubuntu z Berylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 A jak chcesz, żeby było wszystko ładne, to postaw na osobnej partycji Ubuntu z Berylem.Teraz się używa CompizFusion, ale koncepcja słuszna :wink: . Też mi się widzi ze aero wyłączone masz po prostu. Obecnie nie mam Visty, wiec nie powiem gdzie się to dokładnie ustawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Głowy nie dam, bo też nie mam Visty pod ręką, ale zobacz jaki wynik masz w indeksie wydajności. Może po zmianie sterowników trzeba go na nowo ustawić, bo z tego co mi kupel wspominał przy wyniku poniżej iluśtam Aero się nie włącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 To może być to. Pamiętam, iż dopiero po zainstalowaniu sterów pojawia się możliwość włączenia aero. Pewnie po odinstalowaniu sterowników windows wyłączył aero. To powinno pomóc: http://poradniki.wordpress.com/2008/02/25/14/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian3369 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 DziękujeXarlith Pomogło ( hmm pojawiła sie opcja Aero po prostu i ustawiłem ) wczesniej jej nie było. Fajnie że zawsze tu można liczyć na kogoś =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...