Gość piotrAthlonXp Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 witam mam system xp home, czym sie rozni on od pro?? oplaca mi sie instalowac pro skoro nie uzywam zadnych zaawansowanych opcji systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 > mam system xp home, czym sie rozni on od pro?? Opis roznic masz na stronie MS jak tez na wielu innych stronach, ktore znajdziesz na google. > oplaca mi sie instalowac pro skoro nie uzywam zadnych zaawansowanych opcji systemu? Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jeśli instalować to PRO, jeśli kupować to Home. Ale warto mieć pro, dostęp do zaawansowanych funkcji, services.msc itp. Kiedyś nie mogłem wejść nawet w msconfig...nei wiem czy wina home czy jakiegoś syfu, ale całkiem przydatny panel a tu zonk :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Akurat msconfig i usługi są dostepne w obu wersjach więc nie wprowadzaj w błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ale warto mieć pro, dostęp do zaawansowanych funkcji, services.msc itp. Kiedyś nie mogłem wejść nawet w msconfig...Jedno i drugie jest w Home - nie ma tylko gpedit.msc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Okey sorki ;) Więc widać jakieś świństwo mi blokowało dostęp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...