B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no wlasnie - mam tatuaz , ktorego zaluje i chce usunac (na ramieniu) - nie jest on wielki - robiony amatorsko tuszem "perelka" ile to by kosztowalo ?? moze sa jakies domowe metody ??aby nie bylo zbytnio blizn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jedyny sposób to usunięcie skóry z tego miejsca a to się robi np: kwasem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jedyny sposób to usunięcie skóry z tego miejsca a to się robi np: kwasem :? grrrrrrrrrrrrrrrrrrr :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jest tez laserowa metoda usowania tatuazu ale jest to podobno dosc drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 zrob fotosa tatoosa :) pokaz jak wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 zrob fotosa tatoosa :) pokaz jak wyglada cyfrak sie spieprzyl - na gwarze jest nie bede robil bo to totalna kasznaaaa - po prostu 2 lata temu zle zrobilem ze 2 dni po zrobieniu poszedlem na basen i chlor go troszke podzarl i teraz okropnie to wygl. ile kosztowaloby laserowe usuwanie w studiu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Laserem to ponoc idzie w tysiace. Grzesio kiedys cos o tym pisal, udez do niego na priv. Mozesz tez zapodac sobie cover tattoo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 poszedlem na basen i chlor go troszke podzarl i teraz okropnie to wygl to idź jeszcze raz na ten basen i niech ci ten tatoo zejdzie do końca :lol: :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 poszedlem na basen i chlor go troszke podzarl i teraz okropnie to wygl to idź jeszcze raz na ten basen i niech ci ten tatoo zejdzie do końca :lol: :wink: :roll: hehe chcialbym , aleeeee sie juz zagoilo ...:D cover tatoo bedzie chyba najlepszym wyjsciem , ale jeszcze poczekam , moze jakies sugestie ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Laserem to ponoc idzie w tysiace. Grzesio kiedys cos o tym pisal, udez do niego na priv. Mozesz tez zapodac sobie cover tattoo. Ano pisal :D Sprawa jest prosta: wez cene tattoo w zawodowym studio, pomnoz przez dziesiec, i masz koszt usuniecia. Jesli chodzi o bol, sprawa wyglada podobnie. jedyny sposób to usunięcie skóry z tego miejsca a to się robi np: kwasem :? Kolega trzezwy? Skad takie durne pomysly? Nie jestesmy juz w sredniowieczu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 jedyny sposób to usunięcie skóry z tego miejsca a to się robi np: kwasem :? Kolega trzezwy? Skad takie durne pomysly? Nie jestesmy juz w sredniowieczu :? Jest jeszcze jedna metoda bierzesz knypka i wycinasz niechciany tatuaż :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jeden taki gladiator/legionista to sobie krzemieniem usuwal :lol: Wspolczuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 laser 500 albo 1000 zł za cm2 o ile sie nie myle. Ale znajomy mowil ze niektorzy daja rade PUMEKSEM :) ale to musi byc bolesne, i blizna zostanie pewno maks <span style="color:red;">[ciach!]</span>lna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jak jesteś odważny , i nieco głupi (znam kolesia który tak zrobił) poparzył to miejsce czymś (dokładnie to nie wiem ale napewno nie kwasem :lol: ) i pojechał na pogotowie tatuaz zniknął , blizna jest , a kasa w kieszeni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jak jesteś odważny , i nieco głupi (znam kolesia który tak zrobił) poparzył to miejsce czymś (dokładnie to nie wiem ale napewno nie kwasem :lol: ) i pojechał na pogotowie tatuaz zniknął , blizna jest , a kasa w kieszeni :lol: Chyba powinno byc : jak jestes megaglupiipo<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonynamaxa to tak zrob. Boze co za ludzie :? Zaoszczedzil pare zlotych, a bedzie chodzil z blizna do konca zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Wydaje mi sie że lepiej wydać te "parę" złotych niż później chodzić jak monster z jakimś flakiem na ramieniu. IMHO trzeba było MYŚLEĆ jak robiłeś sobie ten felerny tatuaż. Chyba powinno byc : jak jestes megaglupiipo<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonynamaxa to tak zrob. Boze co za ludzie :? Zaoszczedzil (...) BTW fajny wyrazik :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 po za tym jak pojdziesz do salonu. To moga Ci zrobic inny na tym,. jakis zajebisty :). Albo poprawic, cokolwiek, nie bedzie po tym sladu. Chbya ze nie chcesz wcale, ale po laserze tez zostanie blizna jeden kit. Cza bylo myslec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 wieeem wiemmm - glupi bylem wtedy , ale teraz juz nie bede :lol: chyba czas wybrac pieniadze z konta , ktore oszczedzalem na jakas czarna godzine (a mialo byc na kompa drugiego :cry: ) lub przejde sie do studia i zorientuje sie ile by kosztowalo przykrycie tego... dzieki za rady ;) hehehe - zeby kwasem traktowac to trza byc masochista i niezle pier.dolnietym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Hmm...blisko rok temu na wakacjach w Augustowie poznałem dosyć porabanego gościa. Koleś się spił i sobie chciał z pomostu do wody skoczyć- jakże przypier.....o deski ładnie urywając sobie kawałek skóry ramienia ręki. A, że miał tam tatuaż nie zaciekawie to wyglądało- odciął sobie zajob tą skórę nożyczkami i zostało mu pół tatuaża :P PS_ motywy z pumeksem , kwasem i żyletką to ja też słyszałem- dobrze, że sobie na penisie nie zrobiłeś :P :D ;) PS2- cos kiedyś słyszałem, że można cytryną tatuaż pomęczyć. Mozna też użyć jakiś preparatów do złuszczania skóry ( lifting?), stopniowo przez jakiś czas stosować- rozważania czysto teoretyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Hmm...blisko rok temu na wakacjach w Augustowie poznałem dosyć porabanego gościa. Koleś się spił i sobie chciał z pomostu do wody skoczyć- jakże przypier.....o deski ładnie urywając sobie kawałek skóry ramienia ręki. A, że miał tam tatuaż nie zaciekawie to wyglądało- odciął sobie zajob tą skórę nożyczkami i zostało mu pół tatuaża :P PS_ motywy z pumeksem , kwasem i żyletką to ja też słyszałem- dobrze, że sobie na penisie nie zrobiłeś :P :D ;) PS2- cos kiedyś słyszałem, że można cytryną tatuaż pomęczyć. Mozna też użyć jakiś preparatów do złuszczania skóry ( lifting? Slayer, rozwlaiłeś mnie, po prostu brechtam od godziny :lol: Nie lifting, tylko peeling :lol: Jakoś sobie betona wygładzającego zmarszczki nie mogę wyobrazić :lol: B3T0N, zastosuj kolejno każdą radę z tego posta, to masz przed sobą mod swojego życia :lol: buhahahaha, ale się uśmiałem, buhahahaha, no nie mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ufffffffffffff , a już myślałem że ten topik Reed zapodał ;) No ale naszczęście nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ufffffffffffff , a już myślałem że ten topik Reed zapodał ;) No ale naszczęście nie :) No bez jaj ! 8O Mialbym skasowac swoje wzorki ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 BTW b3ton na jakim napieciu te SEITECI Ci hulaja? 8O I na jakiej magistrali..bo timingi masz...co najmniej ciekawe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...