Sopel Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Tu już na stałe? Edyt: Mam to od instalki skypa, po prostu śmieszne. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mam skype i jakoś takich cudów nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wyłącz/odinstaluj plugin do FF i nie będzie problemu.. Przecież to nie wina Forum, że ci tak to wykrywa o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Sprawdź na innych stronach... Skype wykrywa pewne kombinacje numerów jako nr. telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Też mam skype i nie ma żadnych problemów. A to coś, to chce łączyć od razu po kliknięciu jako SkypePhone (czy jakoś tak). PS. Po tytule tematu sądziłem, że chcesz porozmawiać na Skype :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam tak samo .. IE 6.0 i skype... Taka uroda skypacza... I nie przeszkadza mi to wcale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Prawy górny róg przeglądarki masz ikonę skype. Klikasz wyskakuje okno, odznaczasz "Turn number highlighting on" i zatwierdzasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Pigmej@ dzięki, po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Jejku tak samo myślałem, że chcecie zrobić ruch rozmowy przez skype userów PPC. Odinstalować ten plugin i mieć w ogóle z głowy bo nic nie daje a tylko psuje wygląd stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...