Skocz do zawartości
Siqer

Kto da wiecej ???

Jakie masz napiecie na procku?  

1. 1. Jakie masz napiecie na procku?

• +0.05
      6
    • +0.1
      7
    • +0.15
      1
    • +0.2
      1
    • +0.25
      5
    • +0.3
      1
    • +0.35
      1
    • +0.4
      1
    • +0.45
      1
    • +0.5
      1

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie glosowalem na mojego p2 (przez przypadek pomylilem piny) dalem 3V i chodzil na 100x5 :twisted: czyli +1V jest poza zakresem opcji wyboru w ankiecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie glosowalem na mojego p2 (przez przypadek pomylilem piny) dalem 3V i chodzil na 100x5  :twisted: czyli +1V jest poza zakresem opcji wyboru w ankiecie

W ankiecie zrobilem jeszcze dwie opccje:

- wiecej

-220V

Niestety nie przyjelo mi tyle opcji do ankiety :cry:

GRATULUJE procka 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swego czasu dalem mojemu Durniowi 2,2V czyly 0,55V. I mi na 1100MHz chodzil. To byly czasy az mam lezke w oku jak to sobie przypomne :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swego czasu dalem mojemu Durniowi 2,2V czyly 0,55V. I mi na 1100MHz chodzil. To byly czasy az mam lezke w oku jak to sobie przypomne :).

To był D600 ?

Mój K6-2 chodził nawet na 3,4V (domyślne 2,4V :wink: ) ale powyżej 2,9V nic nie dawało - na WC oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P JA DAWALEM + 0,5+ dla duraka 650@1150. PIT_ER NIE ZNAM CIE!!! ZA TEGO INTELA!.

Ej easy :) spokój no :). Ja wcale Amd nie przekreslam!!! Ale za 550zł mam proca tak wydajnego jakiego Amd wprowadzi za dobry miech i do tego drozszego!!! Takie sa realia. Reszta ludzi z forum tez wczesniej miala Amd TB i Xp bez powodu napewno by sie nie przesiadlo!! Ten config co mam w podpisie to mieszanka mojego starego kompa i nowego, ktory jest tylko do grania. Nie mozna go zasmiecac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To był D600 ?

Mój K6-2 chodził nawet na 3,4V (domyślne 2,4V :wink: ) ale powyżej 2,9V nic nie dawało - na WC oczywiście

Alez oczywiscie ze D600 i to taki dziwny, ze na wysokim napieciu to by ci wszystko zrobil!!:) Na 2,2V bios sie uruchamial na 1200!! Kurde, zaluje, ze skrina nie mam zadnego :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopaki jak zrobic vmoda

moze moj durek1000 polazl by na 1500

heh

narazie moja granica mojego durka1000 to 1400 ale po tescie 3dmarka resetuje sie komp , no ale to wina chlodzenia bo mam standardowe + 1 cooler , zamierzam cos dorzucic.

no ale jakbym zorbil Vmoda to bym mial jesce wieksze mozlwiosci

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj model plyty, a ja moze cos wykombinuje :). Nie kazda da sie zmodowac. Ale masz szanse. Pamietaj, ze przy napieciu >2V trzeba miec zajebistyczne chlodzenie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ankieta jest zla bo nie ma wartosci ujemnych ja jade na 1,7 a czasem nawet na 1,65v z A1000@1400 :)

Ankieta miala na celu pokazanie granicy napiecia, ktorej jeszcze nikt nie przekroczyl. Zmniejszac napiecie mozna bez najmniejszego ryzyka :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...