romek-o Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 czyli tak: laptop 750 zł, karta graficzna 150 zł, wymiana ukladu 250 zł, nie wiadomo czy to wszystko wogole zadziala, jak na tani laptop to wyszło całkiem dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 a z reszta ktos dobry mi napsial ze tego asusa nie warto brac tylko rozgladac sie za lapami z karta graficzna radeon x700 a tam pojdzie Crisis na minimalach TDU i najwazniejsza gra chyba dla mnie Fable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 x700 to srednio trafiony pomysl do TDU i to jeszcze w laptopowej wersji... dzialac napewno zadziala ale o komfortowym graniu (dobra rozdzielczosc i plynna gra) to raczej ciezko rozmawiac nawet na stacjonarnym x800gto2 mi sie 'srednio' gralo w TDU (w 1024x768 a mniej to szkoda ustawic) a Ty tu o crysisie piszesz (moze jakims cudem zadziala ale taka gre wolal bym sobie odpuscic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 x700 ma PS 2.0 więc raczej cięzko będzie z TDU, szukaj laptopów z kartami z obslugą PS 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja jakoś nie narzekam na TDU - może nie działa najszybciej, ale można sobie pograć. A co do Crysisa - w singla można grać nawet w 1024x768. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 to jak normalnie da sie wymienic ta grafe przepalona ?? bo mieszaja tutaj co niektorzy ze nie niektorzy ze tak to jak w koncu da sie czy nie ale codzi tearz o ten sam model ten co w tym asusie jestPokarz mi kto w tym temacie napisał ci, że możesz wymienić tą kartę :blink: Masz 10 postów w których każdy napisał, że NIE WYMIENISZ KARTY. dobra ludzie ale teraz kupuje Asusa F53t co ma rozwalony ukat graficzy wysarczy wyminic na nowy i smiga a grafa GeForce 7600 256 MB wlasnej pamięci plus 256 turbo cache i juz nie potrzebuje jej zmieniac bo napewna gry nowe pociagna spokojnie bez przycinekTaa, nowe gry będą chodzić bez przycięcia, w szczególności w laptopie z procesorem Celeron 1.6 - 2.0Ghz i 512MB DDR1 raczej nie ale poszlo by sie do serwisu z zakupiona karta lub bez niej i by zrobiliJasne, w serwisach są takie spece, że na szybko na zapleczu zbudują ci nowego 7600 super O/C i wcisną do laptopa :lol2: a z reszta ktos dobry mi napsial ze tego asusa nie warto brac tylko rozgladac sie za lapami z karta graficzna radeon x700 a tam pojdzie Crisis na minimalach TDU i najwazniejsza gra chyba dla mnie FableRadzę Ci zmień tego dobrego informatora bo sam się ośmieszasz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Radzę Ci zmień tego dobrego informatora bo sam się ośmieszasz ... X700 zawsze będzie lepszy od niesprawnego 7600, czy nawet 8800GTX. Dlatego nie rozumiem, co takiego tu jest nie tak. Chłop chce odpalić mniej wymagające gierki, które na 100% pójdą na takim X700, a skoro już wydaje więcej kasy, niż początkowe 300zł i sprzęt ma być już szybszy, to pyta o gry typu TDU czy Crysis. Na sprzęcie za 2k z 8600GT na pewno pójdą te gierki - jakie to proste. Przecież lepiej nie ryzykować stwierdzenia, że pójdą na czymś wolniejszym, na co kogoś stać - rozumiem taką postawę - przecież nikt nie chciałby być odpowiedzialny za przekonanie kogoś do zakupu sprzętu, który nie nadaje się do niczego. W końcu jesteśmy daleko od tej niebezpiecznej granicy, gdzie dla jednych można grać w dany tytuł, a dla innych jest on niegrywalny. W sumie nie doczekałem się rozwiązania podstawowej kwestii - czy rzeczywiście musi to być laptop, który przy tej samej cenie będzie dużo mniej wydajny i dużo trudniejszy w rozbudowie. Jakoś to uciekło w tej dyskusji. I proszę nie traktować tego tematu jak okazji do wyżycia się, bo skończy się zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 1. Autor tematu wie najlepiej 2. Jego "spece" wiedzą lepiej niz my 3. W serwisie wiedza lepiej niz my (Szkoda ze wielu z nas pracuje w serwisach) 4. Autor wie najlepiej jak efektywnie zwiekszyc mozliwosci komputera To co wreszcie kupujesz error? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 wracając do tematu to moze to zainteresuje autora http://allegro.pl/item551887439_advent_cor...era_okazja.html firma co prawda z angielskiego hipermarketu ale wnętrze ma całkiem przyzwiote ( core 2 duo t5500, go 7600, 15,4 panorama) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...