Skocz do zawartości
bagienny

Tak Dłużej Być Nie Może!

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna administracjo,

Temat ten zakładam w dobrej wierze, żywiąc nadzieję, że jego napisanie zmieni coś w obecnej sytuacji, która dłużej tak trwać nie może. Bo to - drodzy ludzie - rzecz nad wyraz ważna, chociaż dla niektórych może się wydawać, że bzdury plotę, ale decyzja o założeniu tego tematu została podjęta jako wynik długotrwałych i intensywnych przemyśleń. Tak bowiem kochani być dłużej nie może bo się nie godzi, ale żeby zbytnio nie przedłużać przejdę w tym miejscu do sedna problemu. Problemem w tym wypadku są te ikonki co obok okna wiadomości wyglądem swoim straszą. Trudno mi wyjaśnić powody dla których tak ranią moje oczy, ale dłużej już nie mogę. Żeby nie wyjść na krzykacza, który tylko twarz wydziera na wszystkie strony świata narzekając, nie oferując przy tym rozwiązania, zaproponuję jak - w trzech prostych krokach - problem ten rozwiązać.

Pierwszym krokiem jest dodanie do niezbyt szacownego grona ikonek obrazka o takiego Dołączona grafika.

Krokiem drugim jest dodanie Dołączona grafika.

Trzecim polecanym przeze mnie krokiem jest wywalenie wszystkich innych.

W ostateczności z kroku ostatniego mogę zrezygnować, ale wiedzcie, że gardło sobie tym podrzynam.

Z wyrazami szacunki,

Ja.

Edytowane przez bagienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mam rozumieć, że te plusy dotyczą wszystkich trzech pomysłów? Dołączona grafika

Tak, a stivo zacytował i wytłuścił dla picu pewną cześć jakże składnej Twej wypowiedzi Redaktorze bagienny.

W sumie to może by i się przydała jakaś zmiana, ale wyważona. Z drugiej strony skrajny konserwatyzm też jest mi bliski [;

Np. entuzjastycznie przyjęta emota :damage_wall: imo niewiele wprowadziła i niezbyt się sprawdziła. Ba, częśc użytkowników wybiera ją przy problemach jeszcze nie rozwiązanych bo po prostu wiecej robi (ta emota - a jej użycie w danym miejscu sensu nie ma).

Dobranoc ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, a stivo zacytował i wytłuścił dla picu pewną cześć jakże składnej Twej wypowiedzi Redaktorze bagienny.

Studzenie entuzjazmu w tak okrutny sposób powinno być karane przez pręgierz. Albo przynajmniej miękką poduszkę Dołączona grafika

(tę wielką literę mogłeś sobie jednakowoż podarować, chociaż to jednak całkiem miłe ;))

Ale tak serio, to są jedyne dwie emotykony, których używam (pozostałe w poście lądują tylko jak zapomnę to ustrojstwo wyłączyć). Poza nimi polecam wywalenie wszystkich innych. W szczególności powinny polecieć te z IPB, ze względu na rozmiar. Emotykona powinna być takiej wysokości jak czcionka w tekście, żeby się interlinie nie rozjeżdżały, ale może to tylko mój osobisty zmysł estetyczny tak źle na nie reaguje :mrgreen:

Edytowane przez bagienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że to forum jest najlepsze i podążanie z duchem czasu jemu jest pisane w najstarszych księgach. Oto wnioskuje o dodanie emotikon w jakości HD lub jak kto woli HDmotikon®.

z wyrazami szacunku

Piotr H.

Wszystkie grafiki, zdjęcia, programy, teksty oraz same strony WWW opatrzone firmową stopką: HDmotikon® lub © 2012 HDmotikon Zp. z zoo podlegają ochronie pawnej na mocy zastawy o pawie autorskim.

Edytowane przez Hubis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi