B3T0N Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 To ja też z ciekawosci - po co Ci to? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 To ja też z ciekawosci - po co Ci to? :) czysta teoria , chce zaspokoic swoja ciekawosc........nie bede tego stosowal w praktyce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jasne że możliwe, tylko tego lepiej nie ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>j bo nie wiem co się może stać :lol: :wink: podłączyć mozesz ale działać to nie będzie, a przynajmniej tak mi się wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 To ja też z ciekawosci - po co Ci to? :) czysta teoria , chce zaspokoic swoja ciekawosc........nie bede tego stosowal w praktyce ;) Heheheh ale żeś sobie wymyślił :D ale tak czy siak działaćto nie powinno :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ciekawa teoria :) jestem ciekaw czy to bedzie dzialac !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Nie wiem czemu, ale mnie sie to nie podoba. Obie plyty maja byc na raz wlaczone???? Jak sobie wyobrazasz dzialanie tego??? Bo mnie to jakos sie kiepsko widzi, serio. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Kto na ochotnika przetestuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 a jak obie płytki są identyczne, tzn, ta sama firma, chipset mosel, sterownii? moze któs by spróbował sietak pobawic? ? ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 pewnei najlepiej na dwoch nowych epox 8rda+ i jakims wypasionym dysku 160G :twisted: ktos odwazny ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jasne że możliwe, tylko tego lepiej nie ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>j bo nie wiem co się może stać :lol: :wink: podłączyć mozesz ale działać to nie będzie, a przynajmniej tak mi się wydaje od razu mi się przypomina taki dowcipny belfer od cyfrówki ze szkoły średniej (kurcze to już 10 lat minęło) rzucił kiedyś tekst: "czy jest mozliwe podłączenie żarówki 220V bezpośrednio do bramki NAND" każdy zrobił tak 8O 8O bo to były początki i może jakieś podchwytliwe pytanie, a on na to: "jasne że jest możliwe tylko że nie zadziała" :lol: :lol: :lol: i skwitował to "niemożliwe to gołemu nasrać do kieszeni" :P Oczywiście to tylko taka dygresja, nie krytykuję pomysłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 opatentuj to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 bardziej mi sie widzi cos takiego.... ........................komp1....................komp2................... .............................|............................|..................... .. .............................|____Hub USB___|....................... ..........................................|..................................... ... ..........................................|..................................... ... ...................................HDD USB.................................. ale przez ide to mi sie nie widzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 nie będzie działać bo do mobo jest oznaczony koniec taśmy IDE a Ty 2 takich końców nie masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Pozatym jakos kiepsko to widze, jakby obie plyty synchronizowaly sobie zapis na ten dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 To nie będzie działać ... teoretyczne Praktyczne to moze coś sie sfajcować :-) pomyś sobie tak ... jeden komp chce modyfikować plik drugi go zapisać lub skasować ?? albo dwa komompy modyfikują jednocześnie ten sam plik ( np system windows ) lub zwykly comand.com . nie ma szans ... ale jak chcesz coś zepsuć :-) to daj znać co sie spali płyta czy dysk :-) Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Puki będzie edziałać tylko jedna płyta - będzie o'k, w momencie podpięcia drugiej zacznie się sajgon - i przestaniesz widzieć dysk wogule!!! Testoewałem - po co? - dwa serwery plików - główny i zapasowy, ale jedna macierz dysków z danymi - przy przełączeniu się serwów nie było problemu z danymi... ... kiedyś szlak trafił dane... ...włączył się backup podczas pracy mastera... ...dobrze że był backup... ...od tamtej pory stosuje mirror międzymacierzowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...