raeCwalD Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Witam. przegladam sobie zestawy i chyba pokombinuje sobie ze stacjonarka. chcialbym sobie urobic jakis dobry zestaw do filmow i starszych gier. grac nie bede jakos koxowato (CS1.6/source, fear, doom3. jednego jestem pewny: crysis mi nie grozi haha.gif) wiec nie musze wydawac 1398210938210zl. nie mam w chwili obecnej ogromnej kasy wiec narazie chcialbym wycisnac ze staruszka co sie da a potem ew. dokupic w partiach do nowego. chcialbym zostawic dysk i nagrywarke no i bude. dysk twardy: samsung 160GB HD160JJ 7200 SATAII 8MB nagrywarka: DVD rec LG GSA-H10N wiadomo standardowy czytnik kart dyzgietkowych haha.gif : samsung jakis haha.gif myslalem zeby staruchy podczepic do: Procesor : AMD Athlon X2 7750+ Black Edition - 275 zł Płyta Główna : ASRock A780GXH - 349 zł RAM : GoodRam 2GB 800MHZ - 80 zł Zasilacz: Modecom MC-350ATX 2.0 - 115 zł no i mysle ze powinno byc przyjemnie. boje sie tej grafiki zintegrowanej. sam teraz mam G6100 co jest dla mnie tragedia. poczytalem kilka testow no i przy filmach HD wyniki byly przyzwoite. Visty uzywac nie bede, zostane sobie przy XP. pytanie: czy bedzie sie tutaj cos gryzc? czy dysk bedzie ladnie dzialal? bedzie widoczna DUZA roznica miedzy G6100 a tym radkiem zintegrowanym? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Procesor : AMD Athlon X2 7750+ Black Edition - 275 zł Płyta Główna : ASRock A780GXH - 349 zł RAM : GoodRam 2GB 800MHZ - 80 zł Zasilacz: Modecom MC-350ATX 2.0 - 115 zł Visty uzywac nie bede, zostane sobie przy XP. pytanie: czy bedzie sie tutaj cos gryzc? czy dysk bedzie ladnie dzialal? bedzie widoczna DUZA roznica miedzy G6100 a tym radkiem zintegrowanym? :> Dobry zestaw. Nic nie będzie się gryźć. Będzie działał. Będzie lepiej, ale przepaści to się nie spodziewaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Potem dokupisz jakąś grafę (4830?) i będzie ta przepaść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeDpl Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Jak nie masz kasy to masz tu link do tańszego sklepu (taki sam zestaw 65 zł taniej) Esklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raeCwalD Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) oo. dzieki wielkie. ;) szkoda, ze nie jest plyta dostepna od zaraz. skoro moge zaoszczedzic te ~70zl, to moze wziac 3gb ram? bo ten radek zzera ramy. ew. dokupic chlodzenie i podkrecic karte? Edytowane 28 Marca 2009 przez raeCwalD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...