KaxxL Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Witam Mam problem mianowicie nie mam paragonu do mojej noki :/ a chce oddac ja na gwarancje. Mam tylko karte gwarancyjna z pieczatka data podpisem i ta naklejka. Jednak pisze w warunkach ze potrzebny jest paragon... Nokie mam z Orange ale kupiona byla w Bytomiu na Fvat, a ja jetem z Radomska... i jedyne co bede mogl miec ewentualnie w najblizszym czasie to kopia FVAT. Starczy? Czy po ptakach? Pozdrawiam Karol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 No raczej starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jesli masz wypisane wszystko na karcie, czyli date, IMEI (naklejka w tym przypadku), podpis i pieczatka to nie powinno byc zadnego problemu z oddaniem tego. Kopia faktury rowniez wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przejdzie bez paragonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja oddałem telefon do serwisu tylko na podstawie karty gwarancyjnej, gdzie były wpisane dane + pieczątka salonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nokia ma porządny serwis. Ja np oddalem kom bez pieczątki na gwarancji. Miałem paragon z salonu operatora i to co w zestawie. Nikt nie robił problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ja oddalem kiedys 6610 i jakis rok temu e61 i oba dostaly anulacje gwarancji z racji ingerencji cieczy a zaden z telefonow nie mial z zadna ciecza nic wspolnego. zajebisty serwis, nie ma co :D i nie jestem odosobnionym przypadkiem. gdzies na forum jest nawet o tym temat w ktorym jonas sie wypowiadal jako serwisant gsm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 U mnie też nie robili problemów. Mieli wymienić tylko płytkę klawiatury, a wymienili pół telefonu - włącznie z połamaną obudową. Telefon zaniosłem tylko z rachunkiem wystawionym w Wielkiej Brytanii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...