Skocz do zawartości
error

Podkręcenie Kompa (stacjonarka)

Rekomendowane odpowiedzi

NeoMagNeT czlowieku wiem jak sie formatuje komputer :/ taki glupi nie jestem tylko tutaj o te czesci pytalem a co do zamowienia na ESC to nie ma tam karty graficzne ktora podal andrew a na allegro tez mozna zamowic :)

Sory, myślałem, że nie wiesz. Znam sporo osób, które nie mają zielonego pojęcia jak to robić, a z komputerami mają do czynienia dosyć często, więc się nie obrażaj.

I podpisuję się pod tym co napisał andrew777, weź teraz X3 710 + 780GXH. Integra na tej płycie jest znacznie wydajniejsza od tego co masz teraz więc i tak odczujesz spory skok. A dokupienie potem karty to żaden problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obrazic to sie nie obrazilem tylko napisalem ze potrafie :D a jak dobra jes z integry narazie to wezme tylko czy wejdzie chociaz na minimalnych San Andreas ?? aha i ak patrzylem na ta karte ASUS 9600GSO 384MB GLC v1.1 96 POTOKOW to pisze ze typ pamieci to DDR 3 to wejdzie do tej lyty glownej andrew ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WoW na medium w Gothica 3 i Fallouta 3 ooo to fajnie :D

Kumpel chce kupic plyte glowna i poprosil mnie zeby tutaj napisal to dam link

http://www.allegro.pl/item612640491_asus_m..._fv_zabrze.html dobra jest czy polecic mu ta co mi podaliscie ??

No i czy do tej plyty wejdzie ten procesor co podales andrew i zasilacz , karta grafiki i ramy ?? jak tak to mu powiem :D Bo on kasy tyle nie ma a gdyby ta byla tez dobra to by on ta kupil :D

PS.To nie ten kumpel co nie odroznia DDR2 od DDR3

Edytowane przez error

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi