error Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 NeoMagNeT czlowieku wiem jak sie formatuje komputer :/ taki glupi nie jestem tylko tutaj o te czesci pytalem a co do zamowienia na ESC to nie ma tam karty graficzne ktora podal andrew a na allegro tez mozna zamowic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jeżeli byś kupił x3 710, a za jakiś czas dokupił kartę to byłoby o wiele lepiej. Ceny powinny pójść w dół za jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 NeoMagNeT czlowieku wiem jak sie formatuje komputer :/ taki glupi nie jestem tylko tutaj o te czesci pytalem a co do zamowienia na ESC to nie ma tam karty graficzne ktora podal andrew a na allegro tez mozna zamowic :) Sory, myślałem, że nie wiesz. Znam sporo osób, które nie mają zielonego pojęcia jak to robić, a z komputerami mają do czynienia dosyć często, więc się nie obrażaj. I podpisuję się pod tym co napisał andrew777, weź teraz X3 710 + 780GXH. Integra na tej płycie jest znacznie wydajniejsza od tego co masz teraz więc i tak odczujesz spory skok. A dokupienie potem karty to żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 obrazic to sie nie obrazilem tylko napisalem ze potrafie :D a jak dobra jes z integry narazie to wezme tylko czy wejdzie chociaz na minimalnych San Andreas ?? aha i ak patrzylem na ta karte ASUS 9600GSO 384MB GLC v1.1 96 POTOKOW to pisze ze typ pamieci to DDR 3 to wejdzie do tej lyty glownej andrew ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Wejdzie. Na tej integrze i x3 pograsz w GTA SA W 800x600 na medium pograsz w Fallout 3i i w Gothica 3. Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) WoW na medium w Gothica 3 i Fallouta 3 ooo to fajnie :D Kumpel chce kupic plyte glowna i poprosil mnie zeby tutaj napisal to dam link http://www.allegro.pl/item612640491_asus_m..._fv_zabrze.html dobra jest czy polecic mu ta co mi podaliscie ?? No i czy do tej plyty wejdzie ten procesor co podales andrew i zasilacz , karta grafiki i ramy ?? jak tak to mu powiem :D Bo on kasy tyle nie ma a gdyby ta byla tez dobra to by on ta kupil :D PS.To nie ten kumpel co nie odroznia DDR2 od DDR3 Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item612640491_asus_m..._fv_zabrze.htmlNiestety, ta dobra nie jest. Nie ma HT 3.0 co dyskwalifikuje ją jako płytę dla phenoma i phenoma II. Na szajsowaty komputer z mediamarktu się nadaje tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...