eeeee Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No właśnie. Prosiłbym o jakieś propozycje zmian w moim kompie (patrz sig). Myślę czy nie przejść na platformę od AMD. Co Wy o tym myślicie? Za ile mógłbym sprzedać sprzęt obecny (wiem że jest allegro ale chodzi mi o jakieś bardziej obiektywne zdanie)? Może kupić słabszego kompa + X360 i do tego jakiś TV? Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja bym zostawił tak jak jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Podpis nie powinien być wizualnie męczący dla innych użytkowników forum: maksymalna wielkość czcionki to czcionka domyślna (2), Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie wiem co byś chciał tam zmieniać, żeby było wydajniej to tylko Core i7 a to chyba troche za drogo. Ja bym zostawił tak jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeeee Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No właśnie chyba mi taki potworek jak HD4870x2 nie jest potrzebny bo i tak za jakiś rok będzie przeżytkiem a konsola nie. Może kupić HD4770 i X360 i jakiś TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermes5 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Od razu poczekaj na i5 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeeee Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) A ile jest wart ten mój komp? Edit. Sig poprawiony sorry Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez eeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A ile jest wart ten mój komp? Edit. Sig poprawiony sorry jak sam słusznie zauważyłeś jest allegro i raczej średnia cena jaka tam jest jest jest taka jaka możesz dostać za poszczególne czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No właśnie. Prosiłbym o jakieś propozycje zmian w moim kompie (patrz sig). Myślę czy nie przejść na platformę od AMD. Co Wy o tym myślicie? Za ile mógłbym sprzedać sprzęt obecny (wiem że jest allegro ale chodzi mi o jakieś bardziej obiektywne zdanie)? Może kupić słabszego kompa + X360 i do tego jakiś TV? Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję.Nie ma tu nic do wymiany. No chyba, że musisz coś zmienić koniecznie to dysk sobie zmień na dwa samsungi F2 500gb albo 1 dysk F2 lepiej 1TB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeeee Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No skoro tak myślicie to chyba zostanę przy moim sprzęcie (chociaż kusi mnie X360 + TV główne z tego względu że każda gra pójdzie). A ten radzio poszedłby za ok.1200-1300 i monitor za 900-1050? Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...